- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

berjalan di hujung dunia

sesaat kau datang,
sesaat kau hilang,
kemunculan dirimu,
penuh misteri..come on..




depression walk



Hai hai dan hai lagi :)
Lama xupdate blog.Sebab ape? sebab dulu ak rajin update sbb nk luahkan rse sunyi je..Pastu ak berhenti update sbb ak dh hilang rase sunyi tu..Dhtu, skrang ak update plop ni ape cer? hahaha..
Ni bukan psal sunyi bro..no offence..

Tgk tajuk mmg mcm palsu dh kan? hhahaha..Ni bukan entry sedih,mahupom entry berduka ataupom emo.Ini hanyalah entry berkenaan ak yg sentiasa boring.Mcm biasalah,selamat datang ke blog boringkan? hahahaha..

Tahun akhir di UTM ni beselah,sibuk dgn keje PSM..ditambah pula dgn aktiviti2 menanam padi di sekitar fakulti..yes,itu palsu je :) Ak naik perahu mudik ke seberang sana,dayungku patah tak kesampaian :(..Ape mksd tu? mksdnya mcm mne nk g beli nasi kalau hujan turun ditengah hari? renungkanlah bersama jiran anda.

Future plan? hmmmm..ak masih lagi dilemma antara mahu membaiki bas ataupom lori..hahaha.x r..ak confuse lps ni ak nk sambung master or trus keje.Mcm mne ek? hmmmlaa kita sampai subuh.Kalu sambung,kebarangkalian ak akan masuk kursus research science comp.Tp kalu keje,ak leh dpt gaji.hahaha.Adekah ak sdh bersedia untuk keje?? hm? Bgun awal pagi kul 7? hhahha..Ak sygkan masa ak skrang sbgai pelajar sarjana muda yang beigitu santai jadual waktunye.

Ape guna janji kalau tak ditepati? Hanyalah omong2 kosong yang hilang diudara malam.Jnji manis yg xditepati sama sperti ayam kfc yang dimakan bersama gulai nanas.Kata2 indah dulu,hilang ditelan masa :) Adekah itu yg kita mahukan? silalah tanya supervisor masing2 :D

Kepada follower2 ak yg xjemu bace ataupom secara xsengaje buke blog ak(biar xdop org bace pom,haha),ak nk pesan spya dlm hidup ini jgnlah kita sgt palsu.Hidup ni smntara,gunakan ia sebaik mungkin.Jgn biarkan org tersayang anda hilang ataupom motor anda dicuri tanpa anda sedari.Gapailah bintang,hargailah masa sekarang dan kenanglah memori2 indah yg lepas.Smoga hidup anda sentiasa berada dlm lingkungan kebahagian. i love u all :D


P/S: So, jgn salah pham k.Entri ni bukan ditujukan pada sapa2,bukan juga luahkan hati ak yg berduka lara.Tidak sama sekali k..Ak dah byk kali alami perasaan2 mcm ni,so ak ttp mcm ni.Still, u the best among them :)


4 luahan jiran:

This is absolutely such a admirable article, and you've covered all the capital questions on the topic.Best Web Hosting

 

ayat berbeli-belit.sungguh ku tak mengerti..huhu

 

comey ayat,,tapi macam pelek..kejap kaet, kejap x..tapi ok r..ilam ket rindu ke tganu bace blog pelek nim,,haha

 

btul..btul..btul...sy buka blog pun sbb dah bosan.. kdang2 x semua org nak dgr kita berceloteh

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D