- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Kisah cinta mereka di dalam hujan (Season 2)

Ak nk tnye satu soklan.
Mnde kaitan posting ak seblom ni dgn Terengganu?
Ak tau mu jwb dlm hati smua.hahaha
Persamaannye ialah,kedua2nye masih hujan sampai skrang dan...
alamak...Terengganu banjir? huhuhu...




zzzzzzzzz



haaa...Season 2 dh? maknyenye season finale r..tiba2 x?hahaha..walopom mu rse season 1 ye pendek mcm kambing je op? tp xpe season 2 ni ak pnjgkan sket kpd bebapa ayat.hahaha.

Sambungan kepada lelaki dan gadis itu berjalan ke suatu tempat yg xdjgka.Tempat itu dinamakan Taman kabus pagi.Tmpt ni terletak di negara Togo Timur(jgn google sbb ni mmg xwujud.hahha).Seperti dlm gambar diats tu laaa.Mereka pom lepak2 kat tempat tu agak lama jgk r smpi mereka terlupa akan masa yg kian berlalu.

Perbualan dialog mereka sempat dirakam oleh jiran ak:

Lelaki: Awak nk  kemana sbnarnya? Tiba2 sy mempengaruhi awak smpi ke tmpt ni kan kn kn?
Gadis: hehe.Saya nk pg beli buku td tp kdai ttp sbb hujan.Awak rse kait x? hihi..

Lelaki: Oh..camtu ek? kait jgk r kalu hujan tu hujan ais tp kalu hujan tu hujan kambing x r kot.hahaa..
Gadis: hahhaa..Awak ni kelakarlaa..knape awak xmasuk raja lawak je?

Lelaki: ermmm..xnklaa saya..saya xske wat lawak kat org ramai..dhtu awak nape xmasuk akademi bomoh je?
Gadis: akademi bomoh? kuih ape tu? heheh..takdelah..eh awak awak..awak perasan x yg cerita kita ni sptutnye jiwang, tp dah jd lawak? huhu

Lelaki: a'a ek? perasan laa jgk.Tu pom time kwn saya msg td,dia kate apesal cter ni berubah genre?Saya pom ckplaa,director yg tulis skrip camtu..huhu
Gadis:haha,,kelakarlaa plak director tuh..Mesti director tu tgh boring kuasa kuda kan?Xpelaa..layan jela,lgpom ni kan season finale dh..hehe

Lelaki:: :D
Gadis: :p


Setelah senja pom hampir melabuhkan tabir,mereka pom bergeraklah untuk pulang ke tempat asal masing2.Tp yg saspennye lg,mereka blm meluahkan lagi perasaan cinta mereka tu.Adekah itu dinamakan cinta? Cinta haruslah datang dgn sndirinya? cinta akan hadir jika mereka bertemu lagi pada mase akan datang?Ataupom, biarlah mase menentukannya? Biarlah jiran anda yg menentukannya.


jiwang molek? hhaha



oh damn...i really really love you..miss you.. in case u read this :)

1 luahan jiran:

bedtime story!!!!!best2!!!sambung season 3 plak k...hehe

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D