- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Nk tau pasal cinta? xyah ON CINTA, masuk je sini :)

Hidup ni mmg berpasangan.
Lelaki + Perempuan
Motor + Helmet
Hujan + Panas
Kambing + unta..eh..kambing dan unta?? xkait kan? hahah



Kisah cinta ku bermula...apabila ak berjalan seorang diri ditepi tasik yg terpinggir jauh dari bandar dikala cuaca mendung dan hujan renyai2 membasahiku.Lalu ak didatangi oleh seorang gadis yg berpayung kelabu smbil berjalan sambil tersnyum ayu didepanku.Nmpk?Cerita ak da mcm novel sket2.Haha..

Selepas itu, pandangannye yg jauh ke arahku anak mataku telah menusuk ke hati ak.Lalu ak mengalihkan pandangan ak ke arah sudut yg hening.Lalu dia menyuarakan suaranye yg begitu serak2 basah kepadaku," awak buat ape disini seorang diri ditengah hujan2 ni?" sambil memayungkan ak dgn separuh payungnye.Jarak kami agak rapat seolah2 seperti mahu menanduk bola ke dalam gol. Dengan nada yg agak suram2 misteri, ak berkata,"sy tgh mencari ssuatu yg masih blom dijumpai".Si dia kehairanan lalu bertanye lagi,"apekah yg awak cari tu?".Ak tidak menjawab soklan itu tp ak hanya mmpu tersenyum ke arahnya. Lalu kami saling blas-membalas senyumnan dan akhirnya kami jadi blur.haha

Nmpk? cerita ak mcm ade 7 season je.Tp ak mls nk cerita dh.Ak bagi ending je trus.Kesudahan cerita itu,kami berjalan bersama didalam hujan smbil berkongsi payung shinggalah kami smpi disuatu tempat yg tidak dijangka.Nmpk skali lg?Mcm ade sambungan je citer ak.hahah.Ok.Ak nk stop situ.Sape nk download cter ni season 2 plop,blh g cari kat google nung.Harap2 berjaya..hahaha


Mane gadisnye?misteri kan?haha.sebenarnya,ia hanyalah khyalan lelaki itu :)



P/SAk ade satu soklan kepada semua wanita diluar sana.
Perempuan suke lelaki yg rambut pendek ke panjang or mcm mne? Sila bg jwpn dlm raungan komen ye.Thx :)


7 luahan jiran:

tak kesah rambot pendek or panjang janji hati iklas!! hehe

 

botak~!! seksi..keh3...
panjang sgt smpai boleh ikat xminat...

 

haha...nk g gunting rambut la mcm ni..huhu

 

siyes saye suke org rmbut cm biase je..kirenye cm normal aa dgn kate lain pendek haha :)

 

spiky or fringe! dats better! ngahaha..lol..aming, mu jiwang leni..wt ak gelak je bc post mu ni..hahahaha..

 

ambut pendek..tpii xnk pendek sgt.. mcm asko,, arrr xminat lah.. n suke tgk pkai cap.. kemas~ hehehehe

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D