- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Tips mcm mana nk tido awal

ohh bulan ditutup awan..




sape xske tido bile hujan? lol


Assalamualaikum dan hai untuk semua especially untuk abu..Siapa abu? tu persoalan tuk kali ni tp bkn tu yg ak nk ceritakan.Kali ni, ak cuba keluarkan lagi ape yg masih tersirat dalam hati ak ni.
Bukan menulis untuk membangga,tp menulis untuk meluahkan,bukan meluahkan untuk menyakitkan org lain tp meluahkan untuk kepuasan diri sndiri :)

Ramai org mengalami msalah sush nk tido, termasuklah vegeta.Tido ni ialah proses untuk meninggalkan alam dunia seketika untuk pergi ke alam mimpi.


Tips bagaimana nk tido awal:


1) Tido dalam locker,kalau xleh tido atas katil.

2) Buat senaman hantuk kepala lutut ke dinding sebelum tido untuk melahirkan rase keletihan.

3) Tgk movie yg sgt memboringkan,kalau boleh ltak subtitle sepnyol spaya lbih mmeningkan kepala.

4) Cuba hafal buku teks sejarah tingkatan 3 smbil buat kuih raya.

5) Dgr lagu 'selamat tido di dalam telaga, sayang' yg pernah dipopularkan oleh tengku man kuali.

6) Sebut perkataan tido sebanyak 526ga3.23523 kali sehingga anda pengsan.

7) Menari bersama jiran anda, jika jiran anda jga tidak dpt tido.


p/S: Dalam dunia ni ramai org suke berlagak,sombong dan fikir mereka sgt hebat.Tp mereka lupa akan akhirat kelak.Sekadar berkongsi peringatan.bye :)

5 luahan jiran:

tips yang menarik tertarik da bomb!



mlm ni nak try ajk jiran menari ah. waka waka eh eh. hahaha

 

apekah?haha,,
aku da try tengok citer korea subtitle france.. x sempat ngantuk aku tukar citer..!

 

sy seorg yg senang tdo aka kuat tdo..
huhuhuuu

 

sy susah tdo..tp...tips dia atas errr..t sy try..hhehe

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D