- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Tips menghadapi masalah assignment yang sukar dijawab.

Apa benar ak sedang jatuh cinta?
Serasa hati ini berbunga-bunga :)




kammmmmmmmmmmmm....bing.



Hai kembali kepada semua.Setelah sekembalinya ak dari wilayah pergunungan Togo, ak telah dpt knl pasti satu mslh yg mnjdi punca kepada runtuhnye kebahagiaan rumahtangga.Mcm xde kaitan je kan bunyinye? mmg xde kaitan pom secara fizikalnye,cuba tgk dari segi mental plak mcm mne..

Tips menghadapi masalah assignment yang sukar dijawab:

1) Tanye kwn2 yg sdh siap buat assignment tu smbil buat muka mcm baru lepas jatuh longkang.
2) Pergi ke perpustakaan smbil membawa beg galas belakang lalu buat kad ahli perpustakaan disitu dan kemudian balik ke rumah dan bertanye kepada diri sndiri, apekejadah ak buat td?
3) Menari zapin bersama dekan fakulti elektrik sampai pengsan.
4) Biarkan assignment itu tertulis sndiri dan sesekali tnye diri sndiri, gilakah ak ini ?
5) Buka fb, cari ruangan update status, luahkannye disitu spuas-puasnye dgn berharap mark zuckerberg akan like status anda.
6) Tenangkan hati, lapangkan dada. Start moto, g jalan2,pusing2 smua tmpt pastu balik dan baru pk yg sbnarnya anda ada assignment yg blom siap rupanya.
7) Senyum,senyum dan keesokan harinye, hidup anda pasti berubah :)




Ok.Stakat tu je r tips ak tuk kali ni.Kalau sesiapa yg da berjaya mengaplikasikannye tu, share2lah dan kalu yg gagal tu,terjunlah lombong skrang.hahaha.Bye :)

3 luahan jiran:

hahaha.....terjun lombong ramai2!!!

 

tips no 3 tampak efektif gop. tp klu tak reti zapin, leh ganti ngan shuffle dop?

 

hahaha.. meh terjun kolam..

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D