- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Raya haji kambing kene sembelih, kangaroo camne?



u open my heart and seek for the dead, I understand now..







Hai pok guard utm yg saman ak hari tu,selamat hari raya haji ak ucapkan.Jangan lupa,krismas nnti saman lagi..Lama dh ak xupdate blog, tp blogspot xpenah saman ak atas kerana itu.hahaha.Btw, raya haji tahun ni kemeriahannye sama je mcm tahun2 lepas.Tahun ni ak tido smpi zuhur dan petang xwat pape pom.Nmpk xkemeriahan itu?haha


Satu perkara yg buat ak xpuas hati balik raya haji tahun ni ialah mase ak naik bas maju,bolehnye air air-cond bas tu jatuh ats ak.Dhlaaa air-cond tu sjuk dh,ditambah kene air,merana ak.huhu.seyes lps ni,ak xnaik dh bas tu.rela ak naik flight lg.kambing sungguh.Lagi satu,seat bas tu ak rse dop selesa,sakit badan ak nk tido.Nk wat trun seat dhlaa keras mcm kambing,mcm angkat dumbell ltak ats telinga dh.


Pastu,td real madrid 7-1 lwn osasuna,ronaldo buat 3 gol,hat-trick.Pastu,first time leh tgk sahin maen dgn real madrid.Xsia2 ak balik leh tgk match gitu..berbaloi mcm Kamdar dh,memang berbaloi.Nmpk mcm xkait pom kan perenggan ni?haha.Ok,ak wat perenggan baru.


Ok semua,ni perenggan baru sape yg xtau tuh.huhu.Ak nk cerita mnde perenggan baru ni?xde idea la noob.huhu.Ok..Hari rabu ni ak da balik utm, sbb ak xleh lama2 berjauhan dgn si dia.Rindu gler kepada si dia tu.hahaha.jeng2.Mesti keliru sapekah si dia tu kan?huhu.Meh ak bagi klu.Klunye, peti sejuk.Pelik kan klunye? sbb mmg xkait pom klu tu.hahaha.sape yg mkn chezzy wedges,dia r yg rse cheese tu.huhu skali lg btw :p


Ok, ak akhiri posting ni dgn sebilas pantun.

Buah nangka di dalam perahu,
ambil sebiji dibawa belayar,
kalu btol buah nangka ini sdp,
dimanakah buah keranjinye?

Ok.bye smua. <3

1 luahan jiran:

dh lme tunggu entry si kambing..even merapu tetapi best!selamt hari rye haji!!

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D