- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Entri ini berkenaan aku,kau ,dia dan kambing.

Ak update blog ni bkn sbb ak nk cgpa ak naik,
ak update blog ni sbb ak nk bgtaw yg ak lama dh
xupdate blog.hahaha





bunga ni ak hadiahkan kpd kambing ak sempena dia dpt spm straight A's

Hai semua.Da mkn? Da main game? Da hantuk kepala kat dinding? ok fine. Hari ni hari sabtu. Hari minggu bagi semua org yg tinggal di zimbakwe ataupom dimana saje.Ak sbnarnya bkn nk wat comeback dlm blog2 ni, saje je update spaya blog ni xkne block dgn blogger sbb xaktif.hahah.

Dlm posting2 yg lepas,ak pnh bgtau psal mslh moto ak kn? yg ak tggu nk dekat 2312 tahun nk blh ke sampai ke skudai ni.Tp akhirnya,moto ak da smpi dlm 2 minggu lepas.Ok r,moto ak masih stabil,menggunakan ekzos moto,bknnye ekzos lori.Ckup psal moto, skrang psal duit. Sem ni ak dpt rasakan yg duit ak mcm xckup.hahaha.Sbb mnde? sbb duit ak masih xmasuk2.Ni pom ak terpaksa gune duit ak sndiri yg ak pernah rompak bank hari tu.tak funny kan?? okfine..

Ok,ak xmau ckp psal ak,dia dan kambing.Ak nk ckp psal kau.Kau tu ak tujukan kepada gadis2 di luar sana. Ak pernah skali pahatkan dalam hati ak supaya jgn mudah percaya kepada perempuan kerana kebanyakan daripada mereka adalah palsu. Bkn semua k? kebanyakannye je..kau tu yg sedang baca blog ak ni tak palsu pom..hehe

Lagi satu,ak nk bgtau yg ak bhgia skrang ni.Bhgia sbb?? sbb ak ada byk keje nk buat smpi kepala otak ak da overheat mcm laptop ak.Ckp psal laptop ak,lptp ak dah tersangat panas sampi dia ada function auto shutdown tak semena-menanya.hahaha.Kalu nk masak nasi goreng kat laptop ak pom blh.Ckup psal laptop.Ak mmg rse bhgia pom skrang ni,xdop perasaan emo2 doh mcm kambing mu hoo..hahah.ak harap ak dapat kekalkan perasaan ni :) ok r.bye.


p/s: ak mmg kuat jeles kalu mu nk tau.mujur mu xjd awek ak kan? hahaha

7 luahan jiran:

haha..aku pure, dop palsu..hehe

 

ckp pasal laptop overheat n auto shutdown, laptop aku pon dah selamat dikafankan tapi dop dang kubur, ayoh ambi watgi kedai lalu dengan kuasa power rangers, ye ato laptop aku pah KL. semoga laptop aku selamat kembali untuk menjalani kehidupan biasa. ngarut macam mum dh. =_='

 

aku rase tiap2 sem duit aku xckup =D

dan aku sokong statement psl perempuan tu. haha. dan, semestinya aku akn ckp aku ni bukan perempuan palsu. #silapercaya


kbai

 

ades.. -,-'
semua orang xcukup duit...
haha..
nsib baek aq pure..
kcian la laptop uw...
bg rest gop ckit..

 

aq pon rse aq niyh pure .. sure dowh ,,
aq x mrh pon kalo ko nk ckp yg kbnykan pompuan ni x pure .. pndai2 la pikir ann ..

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D