- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Raya habis, sem baru bermula, ak pom zzzzzz...

setelah hmmm dan hmmm beberapa kali,
kini ak sedar betapa jahatnye cinta itu.. heh heh





hopelessly endlessly



      Indahnya sungguh dihari raya,ramainya org bersuka ria.Nmpk mcm lirik lagu je kan? Cuba teka ak taip ataupom paste lirik tu.Mls kan nk teka2 ni kan? haha..xpe..suh jiran mu teka kalu g2..


       Raya tahun ni ak dpt simpulkan bhwa ia amat.....hmmm...lain sket r..sbb ape lain? salah satunye,tahun ni ak raya kat umah mmber2 yg ak baru knl..sesuka hati je kan?hahah..dhlah raya dari pagi sampai mlm..tak ke sakan namanye tu? Pastu, raya tahun ni jgk ak akui duit raya smkin sket sbb ak da besar dan taf.hahahha..poyo je kan? haktuihh btol..hmm..pastu, tahun ni jgk ak rse ak byk keluarkan punchline2 yg bodo shggakan dpt mmbuatkan org itu mahu terjun ke dalam sungai yg berdekatan.lagi, tahun ni jgk,merupakan tahun yg merasakan diri ak sdh besar dan sdh hmpir ke arah perkahwinan.Tidak berkaitan lagi kan? hahah..Bkn ape,skrang ni,ramai org bercerita tntg tunang2,kawen2,nikoh2...hmmmm..pastu dgr kawan2 sdh nk bertunang...kwn2 nk berkawen pom ade...haddoii..mungkin lps ni gliran ak plk kot? sape yg tau kan? tapi tula,tunggu keje lu,pastu kalu dah ade jodoh yg ssuai tu,barulah blh berkawen dgr hati yg tenang..hehehe..Ok,mls nk cter panjang2 psal raya tahun 2011 ni, overall, ak rse ni antara salah satu raya yang terbaik buat ak.Tahniah kepada ak :)


        Hmmm..ckp psal sem baru dan sem terakhir ak sbgai pelajar ijazah di UTM mmbuatkan ak rse tension sdh kembali menjelma.hahah..Ak mls nk pk tntg assgnment,project,presentation,ape2 jelah sbb ak tau tu smua blh mmbuatkan kepala otak aku yg berCPU cpt panas ni rse nk tido je.hahahah..Lagi, kehidupan sbgai pelajar di UTM, rase sdkit berlainan kepada ak sbb ak sdh terbiasa hdup bersama kwn2 ak yg gila2 kambing di Terengganu ini.Bile di UTM,punchline2 ak mgkin tidak begitu mnjadi sbb mereka mgkin tidak akan faham akannye.hahahah.So,ape yg ak blh buat ialah duduk idle dan belajar menjadi skema jela.hahaha.Tambhan lagi, ak jadual sem dpn ak ni rase mcm sedikit pack kambing,dhlaaa kls byk pkul 8 (sntiasa fail stakat ni sbb sejak 5 bulan yg lalu ni,ak asyik bgun kul 12++) ditambah plak dgr kls 3 jam untuk satu2 subjek.Tak ke giler kepale ak nk blajo 3 jam dlm kls? kambing pom blh pengsan.huhu..So,ak harap sem dpn ni, ak leh hadapi nye dgn baik.Insyallah.


        Hmmm..So,tu jela cter ak tuk stakat ni.Kalu ade sebarang soalan atau cadangan,sila emelkan ke alamat rumoh dekan ak,xppom send tros ke pejabat pos nigeria.bye




0 luahan jiran:

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D