- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Jatuh cinta dgn awek org?

Berat untuk ak ungkapkan..
berat lagi lori ditepi jalan itu.







Cuti da abis bro.Lusa,gua da mau berangkat balik ke UTM.Kau tak kisah pom kan?hahaha.
Sebelum ak terlupa,ak nk wish selamat 10/9/2011 kepada semua yg membace blog ak ni.Xde ape2 yg menarik pom psal tarikh tu,so jgn gile plop pasni k?haha

Nmpk je tajuk posting ni mesti igt ak yg jatuh cinta ngan awek org op??hahah..come on r guys...please laa weh..mmg ak kadang2 je r ak jatuh cinta dgn awek org pom..hahahah..saloh ke?bkn dorang dah kawen pom..huhu..hmmm..Perasaan ni mmg xleh nk simpan,kalu dah suke tu mmg suke r..xkkn saje2 je nk suke kan? tp dlm soal ni,ak tak salahkan kau sbb kau dah berpunya.At the same time,ak pom tak salahkan diri ak sbb menyukaimu..hahaha

Jatuh cinta dgn awek org mestilah rasa sakitnye sama seperti jatuh dari eskelator smbil berguling2.Sbb ape ? sbb dorang da ade psangan masing2,so,ble dorang nk g date ke,kuar rompak bank ke, main ragbi ke,tu mmg hak mereka..Sapelah ak nk menghalangnye kan? Nnti kalu ak halang mereka,nmpk mcm skil drama korea plop kan?hahahaha.

Sejenak dua jenak,ak pom pk2 jgk.Mcm mne lah ak blh terlambat untuk mengejas dia? mungkinkah sbb ak dilahirkan lmbat 3 saat ke dunia ini? ataupom ak skolah tadika berlainan dgn skolah tadika dia?hmmm..entahlah..Tp yg ak tau,jodoh stiap org telah ditetapkan.So,persoalan skrang ni, dimanakah jodoh ak? adekah sedang berada dlm court badminton? ataupom sedang membace novel kambingku lari lagi?ataupom mungkin sdg membace blog ak ni?hahahaha..ak pom xtau..Stiap kali ak keluarkan perkataan jodoh ,ak pasti berakhir dgn biarlah masa menentukannya.

So,bile tiba masanya nanti,bile ak bertemu dgn jodoh ak,ak harap dia tidak trauma membaca blog ak ni yg sedang menceritakan tentang dia.hahaha.dan ak harapkan dia,PLEASE jgn terlalu bersosial dgn lelaki lain,PLEASE jgn terlalu tinggi egonye ,dan PLEASE jaga hati ak sebaik mungkin.Dengan itu,ak akan menyayangi seumur hidupku tanpa merasa kesal dan sedih . jeng2.haha


P/S:shhhhhhh....Posting ni ak tidak tujukan kepada mane2 gadis,tidak kepada kau,dan tidak juga kepada kau.sila jgn perasan k.hahahah.Peace dan bye.Assalamualaikum :D



3 luahan jiran:

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

 

maknanya skang ni betul ah kau yang jatuh cinta ngan awek orang tu dak ? ahye mu ni . meheheh

 

untunglah da jatuh cinta...hahaha
btw InsyaAllah..lau ad jodoh..xkan kemana pown..

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D