- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Kau cantik,ade ak kisah?? mmg ak kisah jgk kadang2..haha

Cinta dipadang pasir sgtlah panas,
cinta di dalam peti sejuk jgk sgt sejuk,
tp cinta di hati ini sape yg tau??
lecturer ak pom xtau..




amboii..manisnya tgk lens.



Hai smua.Ak tau,dah 3 purnama ak xupdate blog kn??Ni smua gara2,sifat kemalasan ak yg sdh mningkat scara mendadak untuk menaip.Jgn ckp update blog,keje PSM ak pom ak xsntuh lg,apetah lagi tgk.Mesti smua xpaham kan ape yg ak nk smpikan? haha..xpe,ak cuba terjemahkan gune bhsa Bolivia.

Sempena bulan Ramadhan yg bakal menjelma ni,ak xmau r nk cter psal ape yg kita patut buat dlm bulan ramadhan ni sbb tu common sgt.Ak nk cter psal perkara yg org blom penah cter contohnye, mcm mne kambing berpuase, atau bagaimana kita nk mencari bazar ramadhan jika kita berada di Mexico.

Perasan kan? tajuk posting pom dah xde kaitan dgn ape yg ak nk cter.Tu dinamakan punchline ak sudah lari ke laut.haha..Tp kalu nk cter psal kecantikan,tanyalah nurul fatin ilyana,tu nama spontan je ak sebut.hahaha.

Tp kalau btol pom kau cantik,ramai request friend kat kau,ade ak kisah?? secantik2 kau pom cantik lagi kambing ak punya jiran..mknenya jiran kambing ak r,iaitu kanggaroo..Kadang2,ramai org rambang mata bile melihat kecantikan.Lelaki tgk pompuan cantik sket,lalu tergoda malah ternoda.lain kan ayat ak? ahahaha..

Kecantikan bukan segalanya,hati yg baik menjamin hubungan yg kekal sepnjg hdup.Nmpk mcm nasihat dh ak bg op? hahaha..Lps ni,xyoh r nk buka channel Astro Oasis ke nape2,baca je blog ak.hahaha.
Akhir kata dari ak,jagalah kecantikan dalam dan luar anda agar kehidupan anda lebih sempurna.

P/S:Ak akui,ak fail dalam menulis blog :p


5 luahan jiran:

cantik dalaman lagi penting dr luaran :)

 

sape tuh nurul fatin ilyana? fatin liyana ak kenal la.. huhu

 

haha..tergelak baca pantun kat atas tu..huu

Entri Terkini: SaDiS: KaSiH SaYanG SeoRanG AbanG

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D