- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Keindahan hujan mendung pada pukul 5 petang.

And everytime it rains it give me chill,
no wonder you still hide in your blanket.




Nobody outside beside you.



Keadaan cuaca yg gelap blh mmberikan 2 definisi.Satu ialah cuaca mendung dan satu lagi ialah cuaca menghampiri kepada mlm.Skema kan penceritaan ak? hahaha..Pada hari ini,yakni hari exam pertama untuk 3P Sijil Microsoft , dan alhamdulillah ak pass.Mcm ak nk bgtaw sekampung je ak pass kan?hahaa..Dan slps itu,masih ada 2 lg exm yg perlu ak abiskan.hurmmm..mcm hang jebat x? mestilah tidak kan? xkaitan pom btw.

Salah satu point yg ak tlh pk dari td berkenaan tjuk posting ni ialah hujan petang,yakninya ialah pada waktu skrang,xkkan r hujan tuk tahun hadapan plop.Skrang ni dh pkol 6 ptg.Cuaca masih lagi mendung,dan padang mestilah bsah,dan ak assume smua org mesti masih lagi sedang menari dgn katil mereka.hurmmm..Tulahh kehidupan.Ayat mcm ala2 novel kasih kambing dihujung jalan x? hahaha

Walopom,Cawangan Big Apple baru je ditubuhkan di Kuala Terengganu,ak xheran sgt sbb ak bukan penggemar donnut yg tegar.Xkait pom kan? sory mencelah.haha.Tp kalu nk ckp psal terengganu,Terengganu baru je memenangi Piala Fa, dan itu membuatkan negeri Terengganu ada persamaan sket dgn Real Madrid sbb Real Madrid pom menang Piala FA baru2 ni.hahahaha.

Dan sebenarnya, ini bukan lagu yuna..Ak masih lagi blom menceritakan tentang keindahan hujan mendung pada pkul 5 ptg.hahahaha.Keindahannye ialah ak terpaksa menggunakan broadband ini untuk on9 dan menupdate blog kerana Wifi disini sedikit terganggu disbbkan tekanan angin di Sumatera Nigeria terlalu tinggi.

Dan sdikit update mengenai diri ak,dalam keadaan cuaca yg sbgini sejuk,ak smpat buat air nescafe panas dgn berbekalkan uncang 3 in 1 nescafee merah ,1 bekas alumunium berserta sudu dan pnutup dan air panas yg telah tersedia.Sambil itu,ak mkn mknn ringan yg kurang sihat iaitu mammee yg diberikan kpd ak ketika ak sdang tido.Detail kan? Jelas x? tiba op? hahaha..

Oklahh..Ckup r tu..Esk,kalu cuaca panas terik,ak cerita r plop cmne keindahan panas pada pkul 12 tgh hari.hahha



0 luahan jiran:

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D