- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Adekah SKMM itu kambing? fak..

Ini entri pasal ketidak puas hatian semua org.



Kalu sape2 leh tgk gmbo bwh ni, ni r antara website2 yg diminta untuk diblock oleh SKMM.SKMM yg kambing ni telah mengeluarkan surat rasmi kepada internet provider kat Malaysia ni tuk memblockkan lebih daripada 10 website2 berkenaan. Kalu sape2 yg penggemar download,mmg frust abis r sbb byk website2 file hosting,forum2 yg menyediakan link download,torrent akan diblock kerana untuk menjaga hak cipta brangan yg dijual.Fak kan? Abis tu lepas ni org akan on9 fb je r 24 jam? kambing..


Dhlaa warez tu forum yg ak slalu buka tuk download nape2.Dh kalu dia block,ak nk buke nape plop lps ni? kambing.com?? lu kasi gua xde internet dulu r baru gua diam.. haha..mcm skrip KL gangstar kn? haha..tu sbb baru lps tgk smlm..mmg best..eh,lain topik plop..ok,smbung2..
Tp mujur mediafire.com dia xblock lg..Tp mne tau,lps2 ni mediafire kene block jgk ke..huhu
Padahal dalam tenet ni,byk lagi website2 porno,lucah dan scam.Sptutnye yg tu barulah dia kn block,ni tidak,website gini jgk dia nk block.Mmg cari psal r.


Tp xpe..Org Malaysia bknnye bodo mcm lembu.Kalu SKMM nk suh block ke website2 ni,masih byk cara nk bypass mnde alah ni,jgn bmbg.hahah.Nk seribu daya,xnk stay je r forever kat fb tu.Dimana hiburan dalam dunia IT jika tiada tempat untuk mendownload? kalu dia btol2 nk block, mmg xdop org r nk pki internet lps ni.Biar bankrupt tros syarikat internet kat Malaysia.hahaha..Marah x ak btw?Sbb ak geram jgk..Download merupakan salah satu hobi ak,ade ke ptut dia nk delete hobi ak tuh..






P/S: hahaha.lps ni mesti blog ak ni kn block :D .haha


3 luahan jiran:

dah mu cari r hobi lain plop..ngahaha~

 

tnet tanpa download!! oh tidak!! serius demmit!!

 

naseb baek website tmpat den salu download x termasuk carta... huureyyy...

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D