- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Kali ni bukan post psal Tips, cuma phone idaman ak.

Sape xsuke phone ye x?
adik mu,jiran mu,lecturer mu,smua suke phone.
kecuali hang tuah,ak xpnah tgk hang tuah miskol hang jebat.



Ak sbnarnya baru je kembali minat ke phone2 jenis android ni.
lmbat kn ak minat?haha..Sebab ape ak minat?

1) Kualiti rekod video yg HD (leh rekod jamming..haha).Ak ni mmg suke amik gmbor jgk jd xrugilah kalu ak nk beli kn?
2) Byk application yg menarik minat ak.Dengan adenye mnde ni,ak leh jd tidak bosan walopm tgh duduk dimna2 sahaja.Skema kan ayat ak?
3) Byk games2 yg interactive dan menarik. Mende alah ni pom leh buat mu lalai skjap selama 7 saat.
4) Touch screen yg menarik.Sape yg xske touch ye x? kat tol pom pki touch n go.Mnde kaitan xtau.
5) Blh layari internet.Mksdnye dlm bhasa sepanyol, anda blh main fb,twitter,utube dan mcm2 lagi dimn jua anda berada wlopom anda sedang berpraktikal di nigeria..
6) Ada GPS.Senang nk tlong anda kalu nk g jalan mne2 ke.Naik keteapi pom leh pki jgk kalu mu nk.
7) Skrin yg beso gajoh.Sedap tu melihat gmbor,video,main games dan buat2 ape2 saje la yg berkaitan dgn hidup anda.


hadiah tuk kmbing mu.


Tp ak tau,skrang ni phone2 jenis camni bersepah kat kedai,harga pom mmg bersepah jgk r.Tp kalu nk compare ngan harga iphone4 tu mmg jauh r.Nk beli iphone4 mahal sgt,tunggu duit ak melimpah dari bank lu baru ak beli.hahaha.Tp skrang ni ak masih lagi bersama phone lama ak iaitu nokia 1100 dan motorola v3i(bateri kong gler.hahaha).Setiakan ak?haha.Tu je r nk bgatau buat mase ni.Sape2 nk bg ak hadiah ke,phone dlm gambor tu ok dh.hahaha.ok cau.



1 luahan jiran:

phone ni bg wa, cukup kalau ade cmra 5MP je. muehhehehe

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D