- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Biler kambing kau pandai berenang-renang ketepian..

Bile kau upload gambor dlm fb,
mmg sekampong r tahu cara kau posing tu mmg paling kiut dgn angle yg btol2 kene.
Bile kau update status,
kau harap org lain akn tahu r perasaan kau skrang.
Tp,bler kambing pndi berenang, siapa yg tahu ??



ok.Scara jujurnye dari hati yg tulus murni,ak mmg xdop idea nk update2 blog ni.
Tp oleh kerana ak ade BE skrang,ak rajinkan diri ak untuk bergiat scara aktif dan cmerlang dlm dunia blog ni wlopom kadang duit tu naik 20 sen je sari.hahaha.smgt kn?

Hari tu,mase ak tgh2 boring kuasa 2,ak tertgklaa siaran AF9 ni tp x live r,ulangan je.Ak bkn nk kate mnde,cuma ak mmg xske rancangan ni.Kadang2 ak terkeluar perkataan 'LoL' scara sndirinye tnpa memikirkan jiran disebelah.Bkn mnde,biler ak tgk time dorang buat aktiviti2 yg ak rase meymph,ak mmg akan kate lol.Dan biler part last,time dorang dance lagu tema AF tu,part tu ak rse paling gampang.Tanpa membazirkan masa boring ak,tros ak ttp tv.Abis bhgian AF.

Kau igt kau bgos sgt nk buat ak mcm tu?? ( ulang ayat ni 7 kali dalam bhasa togo)..Ak bkn suke sgt nk marah2 org ni cuma ak rse kadang2 bler dorang wat mcm tu nmpk sgt r diri ini tidak dihargai.Itu ke namanye kwn? fak kwn.hahaha.Tp xpe r.Kwn ni ade byk jenis.Ak pom ade kwn baik,ade kwn xbaper baik.Tp ak nk igtkan rozaimi dan fakhrul,ak mmg xske bler kwn tipu kwn.Kalu xske ckp xske,kan senang?? Nmpk x permainan emo ak? ahahaha..Abis pasal konflik kwn.(Harap mmber ak yg kat Illinoise tu bace)


Ni r mmber ak.Rozaimi dan fakrul.

Awek?? awek? smlm saya mimpi beby.hahah.fullstop.

Holiday ni nk wat ape? memancing dikolam pak abu? tu xtau lg sbb smua mnde nk buat perlukan duit.Tnpa duit,ssh r nk wat xtvt2 ni.Nk tgk wayang?Wayang pom kat mesra mall je ade tu pom perlukan drive yg memakan masa selama 2 jam untuk sampai.Btw,ak mmg ade plan nk g tgk wayang bersama G tp xtau ag bler.Sape G? itu kau tak perlu tau pom.hahah

So,ksimpulannya,skrang ni 40% ak rse boring,30% ak rse happy,20% ak rse santai,9% ak rase ngantuk dan 1% ak rse kambing sunggoh.Dan btw skali lg jgk,lps ni ak nk cari idea sket lg nk update blog ni spya blog ak ni x r skema sgt thap kambing.


Gajah berlari mencari zirafah,
tanduk rusa tersangkut di highway,
Kalu kanggaroo sekor bntang yg bijak,
Nmpk kan xkait pantun ak?hahahaha

Kambing ni gagal mendpatkan tiket feri,so terpksa r berenang.




1 luahan jiran:

ayt pling last sblom pntun tbaek mu 2 jea mnarik phatian aku..haha

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D