- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Tips bagaimana org single menghiburkan diri sendiri.

Malam ku tido tak lena,
teringatkan dirimu,
terimbas kembali kenangan lalu,
alangkah indah bersamamu....


mengalir air mata kambingku...haha..




forever walking alone..



70%(ikut mu r nk kate baper % pom) org dalam dunia ni,tidak termasuk picollo dan goku,kate single ni best berbnding kapel.Kepada budok 5 tahun yg xtau lg mkne kapel ni,kapel ni mcm bile bdok laki ni sekeh pale budok puan ni,pahtu ye ajok main tang nusuk.hahahaha..xkait op? Mesti ade yg xpham op?hahahha..Kalu mu nk pham,mu google translate diri r.


Majoriti masyarakat negara urganda kate bile kapel ni mcm2 mslh blh berlaku.Antaranya ialah:

1) Bile lelaki ni tersalah tackle awek ni,mula r awek ni jatuh phtu ngadu kat pengadil mintok suh bg kad raya.lol.bolok op?hahahah

2) Lagi,bile masing2 syp,mula r syak wasangka antara 1,2,3,4 sama lain.Syp xbermkne lupa,mungkin sbb dia tido ataupom tgh baiki traffic light.Mu mane tau.

3) Jeles.Perkara ni biasa berlaku bile menjelmanya hari perayaan gawai.Mesti mu pelik nape byk2 hari raya tp ak pilih gawai op? Ak xpilih kasih pom cuma ak rase ikut suke hati jiran ak r nk kata raya nape pom.hahaha



Tp berlaianan plop keadaan di negara Chine huangzhou.Mereka kate org single ni,ade byk mnde yg dia blh buat(tadi ak hampir lupa tajuk posting ni sbb ak ngarut kuasa 2 sgt.hahaha).Antaranya:

1) Bile mereka kesepian, mereka blh on9 sesuke hati jkkk kg mereka,ak peduli mnde.hahaha..mereka blh ngejas awek mne2 mereka suke tanpa mengira keadaan cuaca diluar rumah.

2) Org single ni mmpunyai mase lebih 40% daripada org kapel.Mesti pale otak smua tgh bersedia nk wat math kn?hahha..Bkn mnde..org single ni xyoh pk nk kepit2 sgt ngan awek mereka jd mereka blh buat keje lain lagi sperti berkebun dirumah jiran mereka ataupom bersawah di pejabat pertanian melaka.

3) Org single ni sgt hot.Lbih2 lagi kalu org ni duduk baring kat jalan raya tgh2 hari kediri.Panas kan? Kalu xpnas pom,ak nk kate pnas jgk,bia r.hahaha

4) Org single ni blh mengarut lebih dari biase,mkneya luar sket r dari biase tuh.Kalu dia kate goreng pisang blh wat jd pendrive 5.67 GB jgn kejut r.Perkara biase je tuh bg dia.

5) Lagi,kredit org single ni mmg xkkan abis,smpi dia blh bergayut dgn operator balai bomba cawangan abah kau.Nmpk?



Tp kalu mu btol2 alert,ak sbnarnya silap bg nama tjuk posting ni.hahahaha..Lps taip je point2 ni,baru ak terperasan,rupanya tjuk ak lain dari point yg ak bg.hahahaha.xpe2..Ak backup smula.Abah kau kan?hahha

Cara2 org single hiburkan diri sndiri:

1) Dia akan selalu basuh tv kat umh dia bia nmpk hensem sket mcm kamal.

2) Dia akan selalu melogin dan melogout ke fb shgga 237 kali tp kadang2 smpi 32hari ade jgk,smpi dia btol2 boring kuasa 2 xppom tetido dgn sndirinya.

3) Kemudian,dia akan scara automatiknya mnjadi rajin untuk membasuh atap bumbung rumah jran dia smpi bersih shggalah jirannya puji"Amboi kamal,lapang sungguh kamu hari ini?"

4) Lagi,dia akan selalu main miskol dgn supervisornye sndiri shggalah supervisornya melarikan diri ke negara Albenia.

5) Lagi2,dia akan cuba sedaya upaya untuk memasukkan gajah ke dalam pendrive 4GB untuk diinstallkan sekali bersama dgn windows 7.

6) Lebih biasa lg, mereka ni akan menidurkan dirinya smpi raya ke-3,dan mmbngunkan dirinya smula apabila org da nk masuk raya thaipusam.

7) Last but not least, mereka ni akan sntiasa mengadu kat ak seperti dialog dibwh ni:

Kamal: boring r ming duk single gini.Puasan dh ak cari tp xjupe2 lg.
Aku: mu cari stering bas ke?
Kamal: hahah(suke amik hati jiran ak)..dop r..ak nk cari awek r yg btol2 sesuai tuk ak.
Aku: lol..ssh r gitu kalu nk cari yg mu btol2 minat.Mu r yg kn paksa diri mu minat kat dia,baru
         r jadi..
Kamal:Ohhh..gitu plop? xpe r kalu gitu..ak cuba lg..jom r tolong ak jap eh.
Aku: hooo.bereh boh..

Lalu,kamal menyuruh ak menolongnye tuk menukarkan enjin keretanya kpd enjin bas.



Kehidupan org single mmg diluar jangkaan....




4 luahan jiran:

hahahah...walaupun agak merapu tapi ada mesej kat situ..kih3....

 

Mula2 blur..tp phm gak..huhu

 

kau selalu cakap "mu" aku salu baca man.united . fuck off ahh , kalau aku dgr apa2 psl man united aku akan jadi bangang . bila aku jadi bangang aku akan malas buat kerja bila aku malas , aku akan makan . terimakasih

 

merapu yang best...tuan blog sile la merapu lagi...best la...hahah

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D