- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Cara-cara mahu COVER biler berlaku sesuatu :D

walahai smua..Ape ce skrang? Da update blog? Da drift lori?
Ak rse da lama ak xupdate blog.hahaha.xpe r,blog boring bkn ramai yg bace pom :)
Kalu sape yg penoh terhantuk kepala kat lampu isyarat,sila bace ni ...






Org kate,bukan ak kate,biler kita silap buat ssuatu ke,pasti kita akan mahu cover kan? kecuali la kalu org tu org giler.Sebb mnde? Sbb kalu mu tidak cover,pasti org igt mu giler.haha.So,kalu nk cover tu kene r tau camne nk cover,bkn stakat tau psal cover henset je ataupom coverset motor.

Contoh cover yg tidak diluluskan oleh kerajaan negara Togo:

1) Bile nk start motor tu tp xhidup2,buat2 la main dgn henset ataupom buat2 tunggu org.Bile org xdop dh situ,baru r smbung start motor sampai subuh.

2) Bile air tertumpah kat kedai mkn ke ataupom nasi mu terjatuh lalu masuk dlm pinggan org lain ke,buatt2 mcm ade org kol,pastu smbil berckp dgn telefon smbil berjln menuju ke luar kdai.Agak2,bile da berjalan selama 3-4 hari,baru r hentikan lakonan tuh.

3) Bile jatuh terhumban sambil dahi btol2 terhempap ke lantai,buat2 sperti anda tgh berlatih skil breakdance yg terbaru.Troskan dgn gaya2 yang pelik2 supaya org akan igt anda btol2 bdak hip hop walopom mase tuh anda tgh pki baju formal baru balik dari ofis.

4) Bile anda da terlanjur berckp dgn org itu padahal dia berckp dgn org lain, buat2lah seperti anda sedang mencipta lagu baru walopom kadang2 liriknye tu nmpk sgt mcm dialog perckpan.hahah.

5) Bile anda mahu duduk atas kerusi, pastu tetiba jatuh terdonkek,berlakon r sperti sedang excercise mcm dekat gym.Buatlaa bermcm2 gaya, push up bwh kerusi ke.Pastu bler da agak letih tu,ckp r.."arggghh baru r lega sket badan ni"..

6) Bile polis mintok IC dan lesen memandu tp anda tersilap bagi kad cimb,pastu buat2 r tnye,"encik,sy jumpe kad tu td tp kat mne perlu sy report?

7) Bile bos anda terperasan yg anda sedang tido sebenarnya,troslah menggerakkan jari-jemari anda seolah2 sperti anda sedang tekun menaip coding walopom hakikatnya lptp dalam keadaan sleep..




Bdok ni xcover langsung dh.hahaha





6 luahan jiran:

ceyh......x b0leh blah bt0ii.....hak3

 

GOSH!!! LUCAH siottttt....hahahah..
woit! sejak bile mu pndi tulis2 'ce' ni haaa?? ngahaha..

 

kepala aku tak pernah terhantuk kat lampu isyarat . lepas aku hantukkan kepala aku baru aku baca entry kau ni , heh ?

 

kepala aku tak pernah terhantuk kat lampu isyarat . lepas aku hantukkan kepala aku baru aku baca entry kau ni , heh ?

 

smart2...nak try buat ah cover

 

gelak ngekek gua bace entri lu pepagi. kantoi ngn bos. -.-

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D