- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

BUSINESS INFINITY DOWNLINE !! Baru !!

Masuk sini cpt, sblom terlambat !!!





Inilah rahsia terbesar dimana org dpt buat duit dgn facebook dsmping duk layan fb je sepanjang mase.Baru2 ni ak baru cuba bisnes ni ngan kwn ak ni.Tuk pengetahuan smua,sblom ni ak xpnh masuk pom mne2 bisnes mcm MLM ke,nape2 ke.Ni laa first time ak masuk bisnes ni.Mmg menarik sistem bisnes ni.Bisnes ni nama ye INFINITY DOWNLINE .


Untuk fee registration kamu kene wat payment rm 100 (ala..modal rm100 blh cover balik skjap je..dpt je sorang downline,da settle,bkn ssh pom nk dpt srang :D).Kalau sorg masuk under kamu,.kamu akan dpt rm 100..Lps tu,2 org downline yg dibwh downline kamu tu akan bg kamu rm200.Akaun bisnes akan tamat dlm mase 30 ari.So, utk renew kamu kene wat payment rm 100....cube kamu bygkan klu kamu ade 10 org under kamu.Every month kamu akan dapat rm 1000....itu baru 10 org....klu lebih? adoih...goyang kaki  jela duk umah..huhu..(ini salah satu bisnes yg blh mendatangkan duit stiap bulan :D)

Ok,utk system plak.
Bile kamu register,kamu akan ade satu personal akaun dlm website bisnes nie.segala payment adalah by bank in(kalu nk cimbclicks  or cara lain pom blh tp bergantung kpd upline kamu laa dia nk payment mcm mne :) ).So klu de org nak join under kamu,die kene wat payment or bank in ke dlm akaun kamu.Duit tuh akan direct kamu dapat.Bisnes nie xde prosedur yg rumit,just a simple flow.Yang menarik.,kite akan diajar cmne skill or step utk wat org cari kite bkn kite cari org.Kwn sy dah dapat rm 8 000 sejak join bisnes nie...dia baru wat dlm dua bulan.Menarik kn ?? :)

Lps create akaun ,kamu perlu membuat payment kpd upline kamu yg akan ditunjukkn dlm akaun kamu.Slpas itu,Upline kamu berkuasa untuk mengaktifkan akaun bisnes Infinity Downline kamu.Mudah kn?

Ape2 pom daftar je dulu,free je daftar ni..Pastu baru mesej sy kat fb kalu nk tau lebih lanjut.

sila klik disini -> Infinity Downline

P/S: Ak tau ramai yg rse bisnes on9 ni menipu kan? tp xpe tu mmg lumrah manusia sbb ak pom xcaye mula2.Tp skrang ak da join.Dan dgn RM100 je,kita blh mengubah hidup kita.Kalu xcuba xtau kan? RM100 je pom,daripada blnje yg xberfaedah,baik kita mencuba kn? xsalah pom.Kalu yg masih xpham,sila mesej di facebook saya :D. (baru sehari join,da ade 2 downline :D)





1 luahan jiran:

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D