- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Perkara-perkara yg menyebabkan aku sebut perkataan "LOL" hari ni.

Hai kamal,john serta ah ceng.Dgn scara spontannye ak sebut nama tu sbb ianya adalah spontan bkn kerana sporting fc ataupom spoiler lori.So,hari ini hujan sdikit jadi traffic light akan bertukar cpt sket ke warna hijau.Tiada kaitan kn?




lol..ade cheat code x boss?

Ramai yg telah tau sbut perkataan "LOL" kn? sbb mnde org sebut word ni? adekah sebab dia rindukan kekasihnya? ataupom dia dpt cgpa 3.87? ataupom tayar kereta apinya bocor?Tu kita xtau r sbb mcm2 blh terjadi bergantung kpd dia pki RAM baper gig.haha

Bagi ak dan jiran ak,word "LOL" ni da sinonim dgn hidup ni sbb ianya tersebut secara spontannya jika ak nmpk perkara2 yg blh menjerumuskan kpd word "LOL".Parlimen x bhsa ak btw?hahha



------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ni antara perkara2 yg berlaku hari yg menyebabkan ak sebut "LOL"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1) Bler buka je lptp hari ni,tros nmpk logo pc pastu smbil ade featuring logo awas.Tu tandanya cannot access internet.hahaha.Ak pom sebut r "LOL" smlm baru kol streamyx,xkkan hari ni kene bergayut plop skali lg?haha.

2) Mase ak kol kdai binatang td nk tanye pasal stok cengkerik,dia kate xsmpi lg biapom resit ye kate smpi hari ni.Dgn tidak semene2nya ak sebut r, "LOL".

3) Tadi mase ak baru smpi kat Giant seorang diri yg sgt cool bler berjalan seorang smbil mesti ade org yg akan kate dlm hati,"LOL" bdak ni jalan sorang.hahaha.Tiba2,apih ator msg dan msg tu berbunyi nk g paso minggu uitm x kekgi?Sambil dlm hati ak berkata,"LOL" hari ni hari selasa rupanya,igtkan hari raya.

4) Mase ak nk kecikkan seluar ak td kat Giant,blh tukang jahit tu suh ak tetas benang ke ye,hahaha lol..dhlaaa ye skil jahit smbil ngantuk,tekang gop ak tggu.LOL.

5) Mase nk cari parking kete kat Giant td tu sptutnya ssh sbb ni kan hari cuti tp dgn keadaan hujan smbil bersalji 0.007%,keadaan tu bertukar mnjdi agak senang seperti mahu menembok dlm menjawb exam kemahiran hidup.

6) Hari ni ak mimpi sorang bidadari.Best plop mimpi tu,xigt nk save.LOL.

7) Yg ketujuh ni,ak tiba2 nk kate "LOL" sbb ak xtau doh mnde lg perkara yg buat ak rse lol r?hahaha..lololo..



Berjalan seorang diri di dalam hujan,
tanpa menghiraukan lampu isyarat dihadapan,
kalu kamu rase kebosanan,
apekah baris terkahir yg ak perlu isikan?


5 luahan jiran:

no 5 adop lol pom..lol.. ^__^

 

laugh out louddd . kahkahkahkahkahkahkahkahjudghweuigtn3p8 chhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .

 

babi . aku post comment pnjang lagi tadi . fuckk . kehkeh

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D