- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Perasaan bile kambing aku ucap "i love u" ke mu.

Berlenggang dia berjalan,
si gadis desa yg manja jelingan,
dan manja.

Hi smua.Da siap wat assignment? da abis main game? atau da siram pokok ru? kalu blom,pg r buat dulu sblom bace posting ni.Sbb ? sbb sungai yg tenang jgn sangka xdop unta.



Weh.Penoh x tgk org? pastu org tu tgk smula ke mu? mu rase mnde? nk cium dia?hahaha..ataupom mu rse dia ajok mu g main badminton ? ataupom nk ajok mu g mkn nasi goreng pataya? itu ak xtau..Baru2 ni ak baru perasan nape org tu suke ngat tgk org lame2..haha..

Secara detail thap da vinci code lg,ptg td r..Mase ak teman mmber ak g beli tiket kete kebal,ak ade nmpk awek ni tgh tggu bas kat bas stop.xkkan r tggu bas atas bumbung plop op? Awek ni dhlaa putih leput,pastu hidung ye meroh2 sket. xtau r ye selsema ke ataupom ye saloh pki lipstik kat hidung.hahaha..sori ak bkn nk ngate.
Pastu,ak toleh sekali,dia pom tgk toleh jgk.Eh,ak cuba tolehan kali kedua,pastu dia pom tgk lg..

Pastu secara tiba2 nye ak cuba nk try nk tgk lama mne ye nk tgk ak yg agak bergaya dgn baju kemeja ni.hahaha.dia tgk agak lama jgk r,bkn ak nk perasan,cuma ak nk try wat kajian je nape ye ske tgk lame2..Pastu ,oleh kerana ak xmo bdok pompuan ni jatuh cinta plop ke ak, jd ak alihkan r pandangan ak..haha..

Psal kambing ucap"i love u" tu,ak rse kita sambung ble2 r plop.hahaha.sbb ak xdop idea lg nk ckp mnde.k bye..
Awek sesat kat pulau mase tgh nk cari cinta.haha



2 luahan jiran:

ntahh2 dy tengok ko lamer2 sbb dy terkenang kambeng dy kad umah..

hahahah;p. chill

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D