- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Apakah respon gadis bile ak .......

Sedar tak sedar,pengsan tak pengsan,da bulan 2 da kita skrang ni.Tp kita smua masih xsdarkan diri shggakan ade yg masih bermain ragbi dan juga congkak pada mase ni.Tp tu bkn permasalah bg ak sbb jiran ak penah berkata,"potonglah rumput kalu anda berasa boring"xkait op?hahah..



Pernahkah anda jatuh cinta pada zirafah? mahupom kuda belang yg kekurangan belang?mesti tidak penah kan?haha..Berbalik pd topik asal, apakah respon gadis ble ak....jeng jeng jeng..

1) Bile ak senyum dgn tidak ikhlas,gadis itu akan trus tergoda dan teros menaip ntahapentah kat microsoft word scara tiba2.

2) Bila ak suruh gadis itu bercakap,gadis itu akan tros malu2 dan mendiamkan diri shggakan ak plop yg berckp walopom ak xdop mnde nk ckp jd ak ckp je r psal yg tidak berkaitan.hahaha

3) Bile ak ajok kluo jln2,gadis itu asyik bertanya nk pg mne?Kenapalah dia xkate je jom stdy math kat library? lol

4) Bile ak miskol dia,gadis itu tros tidak layan.Adekah dia igt ak tertekan no dia?Ataupom ak mahu menghackkan telepon dia? hahahaha

5) Bile ak tnye"mu rindu ak x?,gadis itu akan kate,"rindu mu,ngarut je lebih,lol,mu gile ke?dan swaktu dgnnya".hahaha

6)Bile ak kate,"ni r awek ak kalu mu nk tau",gadis tu tros syp kejelesan smpi nk teroder nasi goreng pataya bungkus,pattaya lebih.

7) Last skali,bile ak syp,gadis tu pom syp jgk..hahaha..weh..bising r sket.skil nk tiru ak r tu syp..haha

haha..kiut x?


Kesimpulannya,logik ke posting ak kali ni? sbb ak xdop mnde gop nk update.hahaha.Kpd yg boring2 tu,silalah komen jgk ye.haha

4 luahan jiran:

hahaha entry ni cam logik sket r seposen

 

haha..lawak ar mung ni.aku mmg mustahil la kalu tak gelak kalu bc post mung..

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D