- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Mane perginya awek yg kelakar?

Dalam dunia ni ade satu binatang je yg teman ak stiap hari.
Ce teka ce teka.ish.bukan kangaroo laut r lol..
Mouse !! hahaha..dalam bhsa melayunya ialah tikus dan dalam bhsa ganunya plop ialah tikus.sama je op? hahaha..Mcm biasa dan kebiasanya mcm gini laaa.Starting intro posting ni mmg laa tidak berkait dgn supernatural episode 12 ataupom dgn johan raja lawak ataupom ayu raudah.Yg ak nk bgtau sbnarnya ialah kat sini.Masuk dlm ni....

hahaha..kiut op bdok gini?



.......
...d...d.
...dg..g.gg.g
sori..keyboard ak xdop ink..

ok2.Nk dgr x cter baru ak?season premier eh..hahaha..Psal bdak pompuan yg klako?
hurmm..pupus doh leni..kalu kita tgk dlm raja lawak,pelawak2 pompuan smuanya hampeh,dop klako sikit.Wat sakit pankreas ak je tgk.haha.Sbb mnde perkara ni terjadi?


  •  Org pompuan suke kontrol2,kalu blh nk pki kasut pom kene nusuk lu tepi dinding.haha.Kalu nk control2,g main game xbox nu.hahaha.
  • Pemikiran org pompuan xsama dgn org laki.Caye x? xcaye? gini r.Sbgai contoh,ak tgh mikir nk g jamming skrang,tp org pompuan mesti nk g shopping op? Nmpk? xkait langsung op?hahaha..


Ape pendapat korang terhadap pompuan yg kelakor ni?

Kalu ak r,ak suke jgk r sbb dia blh membuatkan kita tidak mudah boring,jemu,bosang,keliru(ak xtau mnde kaitan keliru ni) dan juga sunyi. Tp kalu stiap mase kelakor xjd jgk, sbb kalu time kita seyes ye wat klako plop,tu mmg rsa nk bg kuali jgk r atas kepale ye.hahaha.

Tp secara fizikal dan emotional love song dari hati ak, ak mmg ade jgk kwn pompuan yg klako ni. Tp gitu r,kadang2 lawok ye jadi kadang2 rase nk sekeh pale je.hhaha.Tp yg paling pntg ak rse,lawok org2 pompuan xleh lwn lg lawok2 org laki. 

Bayangkan kalu teman wanita mu seorang pelawak yg boleh buat anda terhibur? Suke tak? rase nk guling x?haha..silalaa guling skrang..Tp org pompuan tu haruslah pndi mmbhgikan mase bler nk wat lawak dan bler nk seyes baru r hebat org tu.kan3?hahaha


Info Yg tidak Berkait: Ak nk isteri ak pki baju petak gini sbb lawo.hahaha

P/S: Ckup r.Ak tulis posting ni ats nama ak rse seperti perasaan ini telah pom ngantuk.hahaha.Sdikit info ak nk promote sini,try r dgr lagu rossa - sakura || finger print - gadis dan bunga ..bye :p

4 luahan jiran:

klu lawak best gelak la.. klu xbest bwt dunno.. kih3

 

ceh...sme je eh laki ke puan..

 

org yg suke buat lawak memang best! :)
boleh menceriakan hidup seseorang tuh..:)

 

Teacher Shida dr Bota tu pun kelakar habis. Rsnye rmai yg tgh beratur nak masuk minang dia.. huhuhu

P/s: Nak mintak kwn2 blogger doakan MM cpt2 dpt zuriat dlm ms terdkt ni.. Smoga dgn doa2 kwn blogger, akan termakbul permintaan MM n hubby (^.^)

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D