- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

jatuh cinta dengan boring? i love u palsu..

Perenggan pertama:
hahaha..hari ni sesi ak nk luahkan perasaan boring kali ke-345/4.5 kuasa 27..
Ak tau lama dh ak xupdate blog tupom sbb xdop BE skrang ni jd kurang bersemngat.haha..Walopom perkataan boring byk kali dh ak sebut tp ak harap blom smpi 40 kali lg r..hahaha..ak rse sgt boring skrang ni sbb duduk saje je xleh nk wat mnde2..end.

Perenggan kedua
Kebiasaannya,kalu hari2 ak xboring,ak akan pergi ke pasar untuk membeli graphic card ataupom monitor jiran ak.yes.palsu je tu.hahaha..boring punya pasal.Meh ak nk cter sket pasal diri ak.
Ak sbnarnya xske wat mnde2 duduk saje ni,ak nk lepak2,kuo2 dan bersuke ria smbil terlompat2 smbil pegang gitar.Ye,itu tidak palsu.haha

Perenggan ke-864
hari ni nk mkn mnde?ermmm...eh ak lupa point ak nk ckp mnde..hahaha..weh..dia pndi memasak,i like her :p..xkait skjap op?lol..weh,esk cuti,lusa pom cuti dan tulat pom cuti.tu ak ske sbb ak rse bebas mcm kambing baru balik dari kuliah kat bilik kuliah 3.

Perenggan hampir2 akhir
Wahai bidadari kesunyian diatas sana,dimanakah kau menghilang?Angin mlm sntiasa menyebut namamu tp mentari petang sering meninggalkanmu.Ye,skali lagi palsu sbb ak xpndi wat puisi.hahaha.

Seyesly,ni perenggan akhir doh

Yes,i like the way u are.Kamu ialah gadis yg sgt complicated mcm Processor dlm komputer cikgu stopa.Tp kadang2 kamu sgt menyakitkan sbb kamu sgt lol.hahaha.
Ye,ini blog kadang2 jiwang seketika disebbkan pengaruh angin yg begitu kencang diluar sana yg menyebabkan jantung ak bergetar disebbkan kamu.hahaha..padahal angin bese je.





P/S: Kpd yg sedang berpraktikal tu,berpraktikal laa..dan kpd yg sedang mlompat dlm bas ataupom berlari ditepi panti tuh,troskanlaa.ak nk cau lu.bye :p

hahaha.


yesyesyes.



2 luahan jiran:

cian...aku tak sempat bore sbb kena keje

 

aming dh boring sngt2..hahaha

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D