- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Tips cara mencari cinta (versi ketua kampung ak).

terdesak mencari cinta berbnding cari keyboard yg hilang?
ingin kahwin awal tp tiada pasangan yg kunjung tiba dipintu rumah anda?
perasaan ingin mencari kekasih hati hanya untuk sekadar ajok main dota?

Ya!! Disinilah tempantnya.Masuk2 sini, klik Read more.Percuma je.hahaha...



lol??

Tips ajaran separuh betol cara tuk cari cinta  :D

1) Cari yg dekat2 je dgn kampung anda.Senang sket nk ngejah,nk balik raya cine ke gawai ke sng sket sbb dekat je kan? Katekan kalu kawen dgn heroin cter buzzer beat tu,mmg ssh r kalu nk balik raya,kene g jepun lu.haha
jgn slalu sgt miskol ak k?

2) Tp kalu kat kampung mu tuh xde awek doh,xpe r,try r cari awek2 kat universiti mu hoo..Mesti ade kan? kalu xdop jgk,ejah lecturer yg single tros r.haha.

3) Cara lain,mu try r wat announcement kat giant ke kat mane2 ke,tnye sape yg single sile mari kat kaunter 1229.Pastu mu pilih dan menang r.haha

4) Cari cinta dalam mane2 social networking website,contoh terbaik facebook ataupom tagged.Tp kalu tagged tu,ramai yg gay dan les.hahahaha.

5) Cara nostalgia sket,mu suh org tua mu cari r.Tp kalu care ni mmg risiko sket sbb tkut kekg mu xkenang,nk taste mcm stacy af6 tp kuo2 chyna wwf.haha

6) Kalu cara org korporat plop,skil cari cinta kat ofis2.Biasenya,awek2 ofis ni hot jgk sbb dorang pki baju kemeja.Kait x?hahha.Btw ak ske awek pki kemeja.heeee :D


sori sbb curi gmbor ni dlm google.haha

7) Slain tu,mmg byk lagi r tmpt nk cari cinta ni sbb cinta ni sbnarnya tidak mengira tmpt kn? Kadang2 kat bus stand,7E,jusco,jpj,store sukan,kdai runcit ah meng,dalam dewan serbaguna dan mcm2 tmpt lagi termasuk r depan rumoh jiran ak.hahaha




Tu jela ak nk cter sbnarnya.haha.smoga kita berjumpa lg dalam tips2 strusnya bersama versi org lain plop.bereh.bye


3 luahan jiran:

Gambo mula2 jahat doh! Pegang nape laki tu hor? Haha... Btw Riko tu awek aku biar kene g Jepun pun. 2x pun di situ.

 

janganlaa lu bagi gua sal cinta ni . da 9381731 besen muntah gua tahuu ?

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D