- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Kaitan antara join Battle of the Band dan Nuffnang.

Kalu mu bace tjuk ni selama 17 kali berulang2 bersama2 jiran2mu,
mesti mu akan perasan yg ianya mmg xdop kaitan pom.hahaha.
Ak bkn mnde,saje je nk tulis 2 mnde dlm satu post.Nk tau?
Hantar ON NOK TAU ke no plate moto ak...



Tajuk1: Battle of the Band

Anjuran: Majlis sukan kerajaan negeri Terengganu
Tempat: Kompleks sukan Gong Badak
Masa: 18-19Februari 2011

Ok.Ak mls nk cter byk psal battle ni sbb ak tau "Goal" ak tuk masuk battle ni pom da tercapai.Bkn menang yg ak impikan(palsu sket) tp ak nk kenalkan Kucing Band ke org ramai.haha.Mula2 time rehearsal tu,ak pelik nape band2 lain bwk lagu rock2 slow jiwang dulu je.Ak dhlaa xleh tahan kalu main jamming lagu gitu,kalu stakat dgr tu blh r.hahaha.Tp xkisoh r,jnji ak puas hati dgn lagu yg bercorakkan indie laju buatan sndiri ni dijammingkan didepan org ramai.hahaha

Biler mlm telah melabuh tabir,maka smpilah giliran kami band no.2 untuk wat persembahan.Mase tu,ak tgk band2 lain smuanya ramai ahli2nya,siap ade manager lg.hahaha..Tp band ak, 3 org je ahli.hahaha.Muse x?haha..Pastu mlm tu,bdok2 GC mmg sdikit je ade kat ganu,hnya ade apih dan mizi je tuk bg faking sokongan.Tp xpe r,jnji bler lepas main tu puas.Pastu lps abis main hoo,tiba2 smpi giliran juri tuk komen.LOL?Biasa r,juri bekas bassist band IKLIM,mmg citarasa dia lagu rock2 jiwang r beb.Mula2,ye kate,gitar kene tune lu sblom main.lol?Dia xtau ke yg ak pki effect zoom tuk gitar tu tuk bunyi mcm ala2 muse?haha.Pastu mmg r dia xtau lagu yg ak mainkan sbb tu lagu ciptaan sndiri bos.Tp last2,dia komen,"Walopom band ni 3 pieaces,tp ade kreativiti r buat lagu ni".hmmm..ok r tu sbb skrang2nya dpt jgk sijil yg ade cop kerajaan negeri terengganu,leh ar amik sijil tu wat masuk AF kekg.haha.

Pastu biler abis wat persembhan tu,kuar r g minum2 air kejap kat kdai2 yg berdekatan.Pastu tiba2 terdengar suara geng2 budok perempuan bersembang disitu kate,"Eh kucing band ah"..lol kan?.Maka berakhirlaa kisoh mlm tu,dan skrang ni,ak mgkin akn bersara main drum tuk kucing band sbb ade org lain yg akan menggantikannya.haha.bgos.Akhirnya,ak leh jgk main gitar smula."Go mizi go".hahaha

nmpk x synyster mari jgk tu?hahaha

org lain dressing rock kapok gler siap pki kasut.Geng2 ak pki slipar je..Nmpk x indie tu?hahaha


Tajuk2:Nuffnang kembali bagi BE ke ak setelah berkurun lama xbg.

Pagi ni ak cek,tiba2 ade sutir BE dari Maxis CNY 2011.huh.stelah 3 purnama ak xdpt BE,kini ak kembali dpt.Thx kpd Nuffnang dan Maxis.Ni r yg mmbuatkan ak lebih bersemngat tuk menulis blog,bia smpi ke cucu cicik ak.Nnti,cucu2 ak r yg smbung blog ni plop,wat2 ngarut plop.hahaha

yeah,troskan tuk bg BE ke blog ni k? :p




3 luahan jiran:

sbb kucing kt umh ak pndai main kod am..ghaha

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D