- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Sebab kenapa perempuan itu masih single?

Masih igt x perkataan mimpi?
Pastu masih igt x bagaimana first time anda masuk darjah 1?
xigt smua tu? xpe,ia xde kaitan pom..hahahaa
Tp yg pntg meh sini,buka muka surat 44775,translatekan ayat tu ke bhsa Togo..



Cuba tgk sekeliling kita.Nmpk ape?dinding?tiang elektrik?Bkn tu mksd ak.haha
Cuba tgk kwn2 mu.Apekah status mereka? Mesti ade yg da kapel,kawen,tunang or separation op? Bler kita tgk skali imbas(jgn imbas 14 kali imbas plop)kadang2 kita akan terpk jgk r,bler r ak nk bhgia cam ni jgk..huhu..Ak yakin,kita smua masih mencari.Mencari ape?Bkn mencari spana boleh laras ataupom plug peti sejuk tp mencari pasangan hidup yg terbaik untuk menajalani hidup bersama kita selamanya.hahah.Ayat ak ade sket unsur personafikasi.

Jadi,ak nk wat sket ksimpulan kenapa "girl" tu masih lagi single:

1) Mungkin kerana dia blom ckup bersedia.Mungkin dia rse bler umurnye mencecah 40 tahun atau 53 tahun baru dia nk cari kekasih.Baru mula nk adjust awek, antar Wall dlm fb ataupom tagged.hahaha.

2) Gadis tu rse yg lelaki ni sgt tidak blh dipercayai sbb terlalu byk terpengaruh dgn drama2 ngarut dlm tv.Tu ah,bler2 tu tgk r cter supernatural ke,prison break ke,lost ke,baru r blh ilangkan perasaan tuh.haha.

3) Kadang2,ada gadis yg suke jual mahal,dia rse dia sgt hot smpi kalu org nk ckp ngan dia terpaksa pki topeng amuk ataupom topeng slipknot.Gadis2 camni kalu tros berterusan camni,mmg xkkan ade org akan minat r apetah lg nk ajok main badminton bersama2.hahaha

4) Selain tu, gadis2 ni masih kekal single lagi mungkin sbb dia mahukan kebebasan mcm burung unta bermain bola dipadang pasir.Dia lebih sygkan gelaran single tu,sbb dia rse dia leh wat ape saje termasuklah main gusti bersama john cena.

5) Ade jgk gadis yg masih single sbb terlalu tidak menghiraukan perasaan diri sndiri.Dia tidak rsekan ape2 kecuali hndak keje,mkn dan tido.Tp skali skale mungkin dia akan rse nk main pes or guitar hero kot.haha..tidak berkait kn?

6) Perempuan ni mmg sukar diduga sbb kadang2 kita xtau ape yg difikirkan oleh mereka.Kadang2 mereka gmbira,kadang2 sedih dan kadang2 jugk rse lol.Dia lbih suke berahsia dan myimpan dlm hati.Kalu mu perasan,point ni xdop kaitan pom dgn sbb kenapa perempuan tu masih single.hahahahah.

7) Last skali,ak rse r,dan ia juga mungkin hanya sekadar perasaan ak,perempuan ni single sbb dia masih menunggu kita.Dia hanya mahupom kita tu pasal dia masih kekal status singlenya dan tidak mahu ade org lain untuk cuba masuk dalam hidupnya.Dan,mungkin ak salah kot point ni?haaaa




Secara keseluruhannya,point2 ak ni mgkin silap dan mungkin hanya sekadar anggapan ak saje.Dan kalu salah tu,silalh btolkannya or kalu ade point2 baru tuh,silah tmbh ye perempuan.hahaha.

Oh gadis.sungguh jiwang anda membaca diwaktu camni.haha













7 luahan jiran:

point last tue yg sebenarnyer btol.muahahahahha. :P

 

ak dop pahang poing lah mu. haa

 

aku rsa point last gak kot yg plg tepat...haha

 

mungkin juga depa nak jauhkan diri dari zina...pendapat aku je..

 

yg last tu sngt betul la..haha

 

yg paling betul sebab jodoh tak sampai lagi...kdg2 org perempuan dh usaha mencari,tp masih lagi xde jodoh...sy sendiri pn rancang 2 kali nak kawin,tp kedua2nya tak jadi...

ujian dari Dia...;)

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D