- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Pagi yang hujan dan sejuk..

Pagi yg gelap,
kini sudah terang..

Ok...Tu lagu Hujan - pagi yang gelap..

Dalam suasana yg boring camni, mmg xdop idea r nk update blog..
Tajuk hujan tu pom ak dpt sbb mase otw nk mari praktikal td pom mmg hujan,dhlaa sejuk..
Ak bayangkan kalu blh tido mase tuhh,fuhhhh  ...mmg best gler r..hahahaha

td bergerok je air hujan ni..Neo r ni mari sini..
Nk masuk je office pagi ni, ade sorang gadis ni bgtaw ak, situ xleh parking,org cine xbg...hahahaha..mne ak tau..huhuhu...Lepas ak msuk je office ni tuk hari ke-3 praktikal mcm biase r,routine sama yg berlaku...hadddooow!!...boring2..

Nmpk x bgunan tu? tu ah office ak keje....Ok..ak tipu..
Sejuk sejuk dan boring boring boring..Nmpk x ak tulis perkataan boring lbih dari sejuk? Tuk maknye perasaan boring melebihi kepekatan sejuk dalam badan ak..

Kalu nk ckp psal boring,smlm pom kluor2 lepak blik awal..kul 12 da blik umoh,biasenye kul 12 baru kluor..pening xckup tido..so blik awal r..mesti mu pom boring op dgr cter ak?hahahaah...ak pom leh boring
smbil2 tulis cter ni..hmmmm..? Nk cter psl mnde lg?...hmmm..hhmmmm....titik r..


P/S: Ak harap supervisor ak leh bace ni pastu ye kate," saya ade idea,awak balik buat keje ni kat umh pastu kalu ade ape2 nk tnye mari je office ni..ok x?"..wow...mmg kenang daku dlm doamu r...hahaha


4 luahan jiran:

operasi melawat BlogKawanku..

Jangan mengluh dgn hujan... hujan rahmat tu... semoga hujan tu memberi rahmat pd ko, aku dan semua.. amin...

Jom Layan ni.. INFO :: Rahsia Tambah Traffic dan Follower ke blog anda .. http://blogmacammacamada.blogspot.com/2011/01/info-rahsia-tambah-traffic-dan-follower.html

 

hahahaha~bru ari ke 3 dehh..
relax la..g bodek boss mntk blk awl =P

 

hujan ke? sini kat tmpt i salji..yuuuuuuuuuu.ahak...padahal ekon sejok nau.dush3x...

 

suka gandingan johan dan zizan
lawak tahap dewa la.h! haha

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D