- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Fakta yang perlu anda tahu !!! (Hari kedua LI)

Ak xlah seromantik Rosyam Nor..
Ak xlah selembut Anuar Zain..
Ak xlah seganas Genji..
dan ak xlah selucu johan raja lawak..

 Ak hanyalah ak yg bisa membawa kamu kamu terbang bersamaku..

Sebenarnya ungkapan kias di ats tu xkait pom dgn LI ak..Saje je wat penuh posting ni..hahahahaha
Ok..tuk pengetahuan ketua kg mu, hari ni ialah hari kedua ak menjalani Latihan Industri..
Dan pada hari kedua ini jugaklah,yakni pada pkul 8.30 pagi,ak telah melangsungkan pengepostingkan entri ni..hahahaha..
Ni r pekerja yg cmerlang..Tido pada waktu yg letih..

Fakta2 yg perlu anda tahu !!

1) Kebosanan hari kedua LI akan berkurangan sebyk 80% jika dibandingkan dengan hari pertama.

2) Kebarangkalian untuk melakukan aktiviti tido di pejabat semasa hari kedua agak tinggi sebab anda sudah tau selok belok keadaan dipejbat itu.

3) Mase untuk anda menghabiskan tempoh praktikal itu akan berkurang sbyk 2 hari kerana ni hari kedua doh kan nyor? LoL..hahahaha

4) Routine harian yg sama sperti hari pertama praktikal akan diteroskan seperti melihat meja2 komputer yg kosong smbil kedengaran bunyi ekzos2 motosikal dan lori2.

5) Pada pukul 11 pagi dan pukul 4 petang, itulah waktu yg pling kritikal skali yg pernah ak alami sbb perasaan kegulingan nk balik.Boringggggggg!!!

6) Anda akan terfikir sekali sekali, kalu pagi2 camni tido ats katil yg sejuk mmg best.Tp itulah hanyalah angan2 kosong sbb realitinya ak mmg sedang duduk ats kerusi ,ngadap laptop smbil taip posting ni. Kali pertama ak update blog pagi2 camni.Ni r tanda2 kebosanan pagi2..

7) Dan last skali, anda akan terfikir2 biler laa praktikal ni nk abis..biapom baru hari kedua,ade 4 bulan lg boss.hahahaha..


Dan sekarang ni,ak tgh cari camne nk msukkn button print dlm application java ni pastu nk kene export file tu dlm pdf..Haddowww..
Atas meja ak xdop telefon pom..Tepi meja ak,payung ade r..Payung sape au..


7 luahan jiran:

mcm mana nak kerja ni...baru hari kedua praktikal dah mcm ni??? heeee..

 

semoga berjaya menghadapi hari ke-2 latihan industri dan hari2 seterusnya.. he..he.. all the best.

 

selamat berLI..memg membosankan kalo awl2 ni..hehe

 

hahaha.. teringat dulu tyme LI.. memang bosan bagai la..

lagi2 masa tu sape LI kat sana dorang akan bagi satu vest khas tulis PELAJAR LATIHAN INDUSTRI.. adeeeiiiii.. bila kena berurusan dengan pelanggan agak malu siput la.. hahaha

 

fakta aku arini:

1.arini lebih bosan dr smalam xde brkurangnye.
2.hari pertama aku da tdo.rilek r
3.rutin aku arini lebih krg je cm smlm..bace notes..bace notes..bce notes..
4.beza arini ngan semalam..aku tak tdo n aku tak ikut yg len2 g mkn

 

Hey. Jgn xtau (mmg aming xtau pun kan?). MM hr kedua LI bc novel depan Pengarah tau.. Ngahaha. Apa la bongok sgt kan? Mn xnye, sorg pun xknalkan MM dgn dia. =p benci!

 

huhu

kau pye
LI=Latihan Industri

ak pye
LI=Learning Issue

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D