- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Facebook akan ditutup mulai 15 March !!!

shock news!!
Kenang fb dlam tidurmu k?

PALO ALTO, CA –Mark Zuckerberg announced that Facebook will be shut down in March. Managing the site has become too stressful.

Dalam bhsa melayunya, Mark nk tutup fb ni pada bulan March ni sbb ade masalah berkaitan dgn pengurusan fb yg begitu tertekan..Lagi, Mark kate sblom dia tutup fb ni,pastikan smua gmbor,link,video,note,ape2 r yg ade kat fb tu,pastikan smuanya disimpan terlebih dahulu sblom ia kan di buang.

Kalu kita tgk pada keburukan fb ni, fb ni asyik buat org terlekat je kat depan skrin komputer tu smpi hubungan dgn org sebenar pom terganggu. Dengan penutupan ni,diharap kalu nk cari kwn tu,add friend ke,friend request ke,kuar je rumah pastu cari r sape2 kat luar tuh..Ni r dinamakan real friend finder..hahah..baru r gentlement sket..hahahaha..

Tp bg ak r, kalu dia tutp fb ni,ak pom rse mcm kehilangan jgk sket..Sbb mnde,bese r,kita kalu bgun tido je,mmg buka komputer cek fb ade komen ke,friend request ke,gmbor ke,tu mcm jadi routine harian kita plop op?Tp lepas ni,mari r kita ubah routine kita.Bgun tido je,kita g basuh tayar lori ke,basuh rumoh jiran mu ke ataupom stunner ketua kg mu ke...
Ni contoh stunner ke ketua kg mu..

amik toh..basuh tayar lori tros kalu boring2 sgt..hahaha

Abis tu,kalu facebook da xde nk main ape plop?kembali kpd friendster?oh no..hahahaha..Tp ak leni kembali ke tagged sbb tagged mcm nmpk hebat jgk sket r..hahaha..Kalu xpom main je Twitter ke ,Blog ke,mcm2 lg blh wat op?





P/S:
Kalu nk tau lbih lanjut psal facebook ni, masuk sini --> Weekly World News

3 luahan jiran:

ada fb pon sat2 keja deacivate ja..hahah

 

aku tetap ngn frendster.hoho.cepat add aku, ngeh~

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D