- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

"Belajar Kecek Ganu" edisi Oh yeah Ep13 .

Oh yeahhhhhhh...Tu diaa...musim ni oh yeah hanya ade smpi episod 13 je..xtau r musim depan ade lg ke x..
Cter Oh Yeah ni lwk sbb mnde?
First, sbb ade bekas2 raja lawak yg kelakor mcm zizan,johan dan nabil. Kedua, sbb dlm oh yeah ade scene2 pendek yg menarik dan kelakor..Ketiga sbb, oh yeah ni kadang2 pelawok tu je gelak sndiri bler wat lawak..hahahaa..Tu je ah sbb yg ak rse kelakor..
Bwh ni slh satu scene yg tdpt dlm oh yeah episod 13..Kelakor molek..tgk r..hahaha




P/S: 
Info yg tidak berkaitan...hari ni ialah hari ke-6 praktikal ak dan telah masuk minggu ke-2..jadi ade 19 mggu lg sblom abis..hahaha


2 luahan jiran:

memang rasa sangat2 kehilangan & kesunyian.. aku dah lalui ketika cuba boikot FB.. & krn sbb tu aku dah reti berblog.. & aku guna FB skrg ni pun semata2 utk blog aku..

so sapa2 nak clear data kat FB lebih baik buat sekarang.. sbb nak tutup akaun FB tak mudah!

 

mmg x de kaitan pon last p/s ko tuh, nyemak! haha :P

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D