- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Bila Ashlee Khoo main games, aku rase dia kiut...hahaha

Sape Ashlee Khoo?
hahahaha..
dia bkn tukang kebun ataupom lecturer ak..
Dia salah sorang gamer yg ak rse cantik..menarik x?hahha
Meh sini ak nk bgtaw eh...Camni...

Main game counter strike pom leh snyum..lol


Syum r plop dia ni..Jgn r bgtaw org mase ni tgh webcam dgn beta..haha

Daniel Hyunoo,rambut mcm julian casablancas..dia xdop kaitan pom dlm posting ni.hhaha




Sebb ape ak suke Ash?
eh..ak pggil ash ke? mcm kwn lama je..hahaha..padahal ye xknl ak,ckp melayu pom ak xtau ye blh ke x..
Tp kalu dia tiba2 bace blog ak ke, add r fb ak..Ak nk ajok dia lwn tetris..hahaha.
Tp blog ak dhlaa dlm bhsa malay,dhlaaa slang ganu plop tu,mmg ssh r dia nk translate.haha..xpe2,nnti ak wat bahasa ganu kat google translate..haha.
Kadang2 ak terpikir, ade jgk rupanya awek2 lawo main game..Mmg menarik r bagi ak,lbih2 lagi kalu ye main game yg bdak2 laki main..hahaha..


Ok..jam skrang mnunjukkan kul 1.13 pagi,esk ialah 18/1/2011..dan kemarin ialah hari jadi ak..Ak xmo cter psal hari jadi ak sbb xdop mnde menarik pom..ahaha..Tp ak nk amik ksmptan ni nk ucap terima kasih r kpd sape2 yg wish tu..Dan aja org pertama wish..tahniah r..hahaha(Ak tau mu tgh tunggu posting ni..sabo2..ak tgh taip ni) ..Hmmm..Skrang ni ak tgh tgk tv,ak xmo tgk astro ria skrang sbb ade cerita yg xbape ssuai dgn ak sbb suasana mlm yg agak sunyi skrang ni...haha..K r..leni ak praktikal minggu ke-3 dh(topik xdop kaitan jgk..haha),dan keje ak ialah kn wat website tuk kolej ..Smoga ak berjaya..Jiran2 ak,doakan ak k? hehe..k r..lewat dh..tido lu..bye..




7 luahan jiran:

weh PENAKUT rupenye blahhhhh ahhh

 

hahaha...mu xtau cter mnde tuh..

 

awek aku..jange do kaco line

 

Awak la yang gayut kat Mydin Mall malam tu kan? Hahaha.

 

lawa gak si ashlee tuh..huhu..

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D