- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Vocalist band yang hot !!!

Semua org mesti suke mnde yg hot2 je op?hahaha..
Tp ak bkn r nk promote kuali ke periuk ke sini.
Sini ak nk share sket ape yg ak rse..hahaha..
Tgk tajuk tau doh..Vocalist yg hot, bkn drummer yg hot,so kpd pemain kompang ke wisel ke,mmg xtermasuk r dlm posting ni..
Kpd yg xtau vocalist tu mnde ape, jgn igt vocalist tu jenama pendrive ataupom sejenis kuih muih yg sdp dimkn..
Vocalist tu ialah penyanyi atau dlm bahasa org planet zuhalnya, Voklis(bace 2 harakat)..
So, jom r kita usha2 sket sape vocalist yg hensem dan hot tu ....

Alex Turner (Artic monkey)

Hyde (L'Arc En Ciel)

Julian Casablancas (The Strokes)

Kurt Cobain (Nirvana)

M Shadow (Avenged Sevenfold)

Matthew Bellamy (Muse)

Ville Valo (HIM)

Tu ah dia..
camne hot x?hahaha..
Kalu nk knl mereka dgn lbih lnjut,blh r add friendster mereka ataupom skype je mereka ni..
hahaha..

P/S: So, sblom ak blah ni, ak nk mintak tolong sket..hahaha..
Kalu sesapa rajin dan baik hati tu,tolong r klik campaign ak kat ruangan Exchange link tu,pastu klik support this campaign sbb ak plik nape masih 0 sen..hahaha..Tupom,kalu mu free r, tp kalu ade assignment tu,wat r dulu..hahaha...ok Bye :)



5 luahan jiran:

Eh vocalist band All Time Low, Alex Garskath hensem and hot gak kan? Hehe :P

Oliver Sykes BMTH pon hot gak! HAHA

 

aku setuju ngn org hok komen atas ni .oliver sykes sumpah hott gila weh!

 

sbnarnya ak ltak ni sbb yg ak minat je..hahaha

 

minat lagu artic..tapi tak sume...bingit telinga...hahaha

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D