- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Pengaruh wrestling(WWE) yang kuat.

hai kwn2 blogger yg aku syangggggggg..hahaha...debo x?haha
nmpk mcm excited op? tu saje je..
ni xdop kaitan pom dgn cgpa ak ataupom ak lulus wat lesen lori td..
Kali ni ak nk ckp psal gusti.
Ak tau mesti girl xsuke psal gusti op?hahaa..
Xpe2, kalu yg xske tu,lyan2 je dh r k..hahha
Bler ckp psal gusti, mesti ramai knl superstar mcm.......

Batista

John Cena

Tp, kadang2 gusti ni xleh kira..Bkn saje main kat dlm gelanggang,kat taman pom ade sbb xpuas hati punya psal.lol..


Masuk Buletin utama kot.

Bukan tu je, bdak2 pom suke terikut2 aksi ni.Biarpom dlm show ni dia bgtaw dh, "don't try this at home or anywhere" tp cuba tgk video kat bwh ni,mmg pro je bdak pakistan ni main gusti.hahaha


                                                                Credit to freegoa1


Kesimpulan ye, kalu nk men gusti tu,men dlm video games dh r.,WWE Smackdown vs Raw 2011.
Tu je ah ak nk share.Pendek je posting ak op?hahah..k r..nk cau lu..
hahaha.

4 luahan jiran:

siyus x suke kalo adek2 nak tgk rncgn gusti2 ni..

ganas.. n takut jgk dorg try..

ih3..
BAHAYA

neway, singgah nk ucap thanx cuz sudi melawat blog sy.. tq~

(^_^)

 

haha. dah tgk video tu. ada gaya profesional. hehe.

 

x sesuai utk kanak2...
minat mereka masih belom matang utk menerima sume nie..

hei..1st time here..nice..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/miracle-does-exist.html

 

i like it.....
keep your post bro.....
hehe...:D

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D