- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Traffik blog tak sama dengan traffic light..

Traffic light kat planet pluto

Kpd yg tidak berapa kenal akan traffik light, gmbar ats tu mnunjukkn sekumpulan traffic light yg sedang berkumpul.Kalu scara specific lg, traffic light ni ade 3 warna, tp xtau r kalu kat planet namek ade 237 juta warna kot..Tp, bkn tu ak nk cerita sbnarnya. Kalu mu perasan dan alert, tjuk ats tu mggmbarkan satu perbezaan mengenai traffic op? Traffic light dan traffic blog mmg traffic yg berbeza. Kalu mu nk tau lbih terperinci tntg traffic2 ni,mu g jd polis traffic ataupom mu buke buku teks sejarah tgkatan 3,muka surat 3345,ayat 3/4 setengah. Tp kalu mu xleh nk byangkn jgk mcm mne rupa trafffic blog ni, meh ak tunjuk gambor ye.Jap ye.hmmmm..ok..tgk bwh ni..

Time kambing biri2 nk wat lesen kete.
Nmpk x tu? Mesti mu xpham op gmbor tu? Mesti mu tertanya2 mnde kaitan blog ngan kete tu dan kambing biri2 nye? Mmg r ..Scara jahiliah dan rohaninya, mmg xdop kaitan. Sbb tu cuma gmbaran.hahaha.Kiranya, kete tu blog,pastu kambing tu visitor.gitu r.Kalu mu xpham jgk,mu leh buka youtube pastu taip lagu Siti Nurhaliza - Aku cinta padamu.

Mmg sekian lama dan sepanjang riwayat ak dh ak memkirkan bagaimana cara nk tarik traffik ni.Mcm2 cara dh ak lakukan.Start dari ak blogwalking sampi pengsan, ltak link blog kat kertas jwpn exm,wat announcement kat Mall hinggalah ak ltak sutir traffic light dlm blog ak.Tp smuanya tidak byk mmbntu.Mcm mne ni? Ade idea? Ak tau smua org nk traffic op? sape xmo traffic.Polis traffic pom nk traffic kalu ye main blog.Tp kalu traffic jam mmg org xmo r.

Kadang2 tu,ak pelik jgk tgk blog org yg traffic tinggi2 ni.Mcm mne ye leh dpt camtu? hack ke? ke main blog lama dh?Nk kate dorang BW smpi tua,xtau r tu.So, ak harap r,kalu sape2 ade tips tu leh r bgtaw sket kat ni agar kita smua leh share2..xgitu?hahaha..k r..sblom ak tamatkn post ak kali ni, ak nk ucpakan slmat hari selasa kpd smua blogger.Bye.

P/S: Esk main futsal kul 2,jd harap2 ak dop bgun kul 3.Bereh.


3 luahan jiran:

doh sapa ke tua r duk main BW pah cerohhhh

 

ak cdgkn..mu sebarkan blog mu ke jiran2 mu dlu..xpun mu bt banner blog mu, letok birar jln kamarudin..hahhaha

 

karang kita gi giant, kita wat announcement! hahaha...

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D