- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Sape nk exchange link dgn ak?? :))


Ye,exchange link bkn exchange money ke mnde ke.
Mnde ni sng je,ak masukkan link blog mu sini,
pastu mu masukkn link blog ak kat tmpt khas kat blog mu
spya org ramai blh nmpk link tersebut.Mudah kn?

Jadi sesapa yg berminat nk exchange link tu silalah bgtau kat ruangan komen posting ni lu spya ak tau sape,dan tinggalkan nama blog dan url blog masing.

So, kali ni mmg ak dop bekalkan ape2 tips r sbb lewat doh dan ak pom mmg tgh ngantuk.hahaha.So skali lg,marilah kita sama2 membantu kearah tuk mencari traffic yg tinggi tuk blog kita smua.Selamat mlm.

P/S: Ak nk tekankn dlm soal ni,polis traffic dan traffic light mmg tidak memainkan peranan ape2 k..

9 luahan jiran:

Aku exchangelisme linkin dah dengan mu Aming! Cekidaut my blog okay :)

 

aming, kalau ak nk mskN link ke blog mu, mknenye ak pn kne wt gak la ek tmpt link tuh?
jap ak wt lu..haha..

 

ye dzza..smoga berjaya..

 

ok ak da mskN link mu dlm blog ak.
mskN link ak plak yep.hehe..

 

natang mnde ahu .kkg blog mu penoh ngn link j

 

hahaha...bia r pnuh pom..jgn jeles plop maira lol..

 

maira gitu sokmo. bajet maen wau. haha...

 

apih, aku bajet maen layang2 j , tobak pon

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D