- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Nama dia diana





hahah..lama xupdate blog..paling lama dalam sejaroh penupdatan rasenya..Ni pom bkn rajin sgt nk update cuma rasa serba saloh je biar blog usang begitu..huhu

Malam ni deret main futsal 2 jam, main 5 team tp puas hati r sbb main sedap..Tp nape ak cerita psal futsal? dop kait lasung op? haha.. kure air sungguh..

Hari ni cuti bagi negeri terengganu sbb hari pertabalan sultan so ak kuar pegi tgk wayang cter "Rock Ooo"..Knape tetiba ak cter plop psal wayang? skali lagi xkait op? hahaha..

Ok berbalik kpd tajuk utama.Nama dia diana.Dia smkin besor leni.Sudah pandai berjalan dan sombong dengan ak sbb tidak memerlukan dukung lagi.lol..Rambut dia pom dh makin panjang dan makin pndai gedik dh sket leni.hahaha.,

Minggu lepas ak gagal dh nk jumpe ngan dia,dan minggu ni pom ak mgkin gagal lagi sbb ada plan lain so xleh nk balik rumoh.So mungkin 2 minggu lagi blh r kot.

Gitu je posting ak kan? boring kan? haha..tido lu.nite



4 luahan jiran:

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

 

1693

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

 

Salam ziarah sambil ajak join GA... Sudi2lah join GA saya :)

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D