- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Kisah senja hari td di pantai batu buruk.

          As salam semua yg membaca ni..Lama rasanya xupdate blog disebabkan faktor2 yg mengganggu diri ini..tapi xpe, kali ni mmg  ak nk update..Kali ni ak xmo update psal tips2, tp ak nk cerita kisah kelakor gop r sket bg ak kat pantai batu buruk ptg td..

        Cerita ni bermula pd pkul 6 ptg..saat tu, ak tros menuju ke pantai tanpa rasa was2 dan syak wasangka..Tp port ni yg blakang shell tu sbb situ xramai mne org yg mari..Hanya org yg btol2 mencari kedamaian je mari situ..haha..Ok..ak sampi situ,tros ak matikan kereta dan duduk kat bonnet depan kete tu seketika smbil belek2 henset( xdop msg pom sapa,saje2 wat mcm sibuk)..huhu

         Pastu,124 saat pom berlalu..Ak pom tros menuju ke pasir pantai smbil tgk air 23 saat dan awan 25 saat..Ok,kire dah smua skali berapa saat? simpan lu jwpan tu...Lepas tu, ak rse mcm nk wat mcm suasana dlm drama sket, ak pom jalan2 r di persisir pantai tu smbil kaki ak dibasahi air laut,khayal gop r 2 minit bile kene air tu..Jalan punya jalan....tiba2...

        Ok,sambung perenggan 3 td..Tiba2, ak nmpk ade satu tunggul kayu depan ak..ak pom berfkir sejenak..

"Kalu duduk situ sambil air membasahi kaki mcm menarik jgk"

         Ok, tanpa membuang masa, ak pom duduk r situ dengan machonya..Org yg lalu lalang situ tgk ak,ak wat relax je..Bergayakan?? hehe..

         Pastu nk dijadikan cerita,tiba2 ombak agak kuat sket dari biasa mari,kayu yg ak duduk tu bergelimpangan, tp ak xjatuh pom sbb ak sempat menggunakan jurus bertahan jgn smpi jatuh..haha.Tp yg sedihnya, seluar ak basah berjeruk..hahaha..klako dop??habis punah harapan ak nk mari dan balik dgn keadaan yg bersih..Tu jela,cerita ak,harap smua terhibur..hahaha






Sekadar gmbar hiasan pantai batu buruk



19 luahan jiran:

kat mana ek pantai ni. mcm pernah dengar

 

Maaf jika koment saya OOT,Saya hanya ingin mengajak sobat semua ke blog ane.

#Salam Blogger

 

leeza suka pantai. yeah itu yg pasti.
ohh yeah... mcm dh tukar design jew ni.

 

terengganu...hehe....punoh harapan..terhibur..i like!!

 

after spm emmang akan ku jejakkan kaki ke sana...xsabooo dah...

 

Waaooo...jd teringat tentang liburan dah lok kayak gnii...
emang suasana pantai itu selalu indah gan suiipp dah..... like this :)

 

klakor la jgk...huhu

aswanazmy.blogspot.com

 

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

 

bhahahaha.. baca ayt mu ming serupa mcm dengor mu ckp doh..

 

bile mase mu dgr ak ckp au? ak jarang ckp btw..hahaha

 

haha.. blog walking.. kelakar post ni ^.^

 

haha..post ini bagi aku ketawa. :)

 

Hahahaha terbaikkkkk ! saya seorang lelaki yang suka senyum. ngeh XP

 

hahaha... ada ada saja postingannya...
menarik...

Tas Branded Designer

 

http://sewavillaa1.blogspot.com/

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D