22 September 2012

Perbezaan kau dan mak kau main googles..


Trend skarang mmg ramai org pegi kat google kalau nk cari sesautu.Nk cari solution masalah ke,nk cari barang ke, nk cari awek ke.. macam2 boleh cari kat google. Semalam pom ak ade cari solution kat google tentang masalah PC ak xde sound.Last2,ak jumpe solution kat youtube. So, thumb up lah untuk ak sebab xleh nk dgr jgk dia explain nape kat youtube tu.zzzzzzz...Tp yg pntg ,kita kn tau r mcm mne nk taip masalah kita tu kat google , jgn r smpi blh wat essay mcm ni....










                                                <<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>                                               




<<<<<<<<<>>>>>>>>>>




  <<<<<>>>>>




<<>>










30 comments:

aku la... said...

hahahha..betul google adalah tempat ruukan utama nak carik info...salam ziarah!!

zino said...

apa2 pun ada hehe

sephia sophia said...

haha.. betul2.

Nora Karim said...

hahaha kelakar pulak baca entri...

bella luna said...

eh, terasa macam pernah buat je dulu2,haha

Razif Redz said...

dah google paling senang la ni kan ... layan je

munirah ismail said...

hehehe...like it...nowadays, google has almost eveything...

Unknown said...

semuanya dihujung jari anda.. thanks visit..:)

Fernando Situmeang said...

hahah lucu sangat, tolong support saya Di-Sini

cissreal said...

singgah sini kawan.

Ghani said...

datang menyimak...

Azfariey said...

Dey macha..slalu dtg saya pnye blog ye..dok tuka2 nama plk tu..hehe

::Misz sunsWeetz:: said...

memang over kalo wat cmtu hehe>.^

Clicksomemore said...

Magnificent site. Plenty of helpful information here. I am sending it to some friends ans additionally sharing in delicious. And of course, thanks to your sweat!i got something good to share..come visit me sometimes :D

Miss Sue said...

tumpang lalu. kihkihkih. nice! :D

cikpuanNaiz said...

hahaha...sy pun slalo gugel je.

Pujangga Sinis said...

Lols ^^ lawak~~~ but my mom will never googling -_-

YuNO.nYc2X said...

hehe, ada kebenarannya :D

Hana said...

boleh la :)

nadia fauzi said...

hehehe :) betul tue btw nice blog:)

MeLyssa NaDiea MRY said...

comel je..hahaha

Zainal Q Atenk said...

hadir,,,, like this

nesh said...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Jom sertai team kami di RGCX Trading Corporation. Jumlah pelaburan adalah CUKUP RENDAH iaitu serendah RM510 = USD 0.01 oz Gold

untuk 1 lot. Jumlah belian lot terpulang kepada anda. Risiko pelaburan cukup rendah. ALHAMDULILLAH, saya telah sertainya & dapat

pendapatan setiap bulan TANPA sebarang kelewatan.

Kelebihan RGCX Gold Trader :
* Setiap pelaburan diberi pulangan 10% - 15% keuntungan/(hibah) bulanan dan dimasukkan terus ke akaun anda melalui mana-mana bank

tempatan
* Income Pasif(tak perlu cari downline)
* Modal permulaan serendah 150 USD
* MEMAKSIMAKAN pendapatan anda dengan modal yang minima
* Keuntungan Trading Gold Online 1-20% sebulan TANPA MARGIN CALL /STOP OUT (Jika anda ingin trade Emas)
* Menawarkan Bonus Referral yang lumayan
* Minima tukar dividen/bonus ke Bank 10 USD
* Tidak terkesan sepenuhnya dengan kenaikan harga naik turun emas kerana syarikat menjanjikan pulangan berdasarkan kontrak (akad)
DAN BANYAK LAGI KEISTIMEWAAN!


Telah terbukti RGCX adalah Real Gold Trading/Investment Company. Rebut peluang hari ini untuk merubah masa depan anda. Ramai yang

mengejar peluang untuk menjadi KAYA, dan AMAT RUGI pada mereka yang menunggu & terus menunggu. Paling penting kita telah memilih

yang terbaik.

Jika berminat, sila klik ID saya pada link yang tertera (Gold_RGCX)

Untuk membuat PENDAFTARAN PERCUMA sila klik pautan di bawah :
>>>>>> RGCX Gold Investment

Dapatkan BONUS PERCUMA daripada saya untuk 100 pendaftaran terawal..
"Dapatkan Strategi Lengkap Bagaimana Pelaburan Emas RGCX Memberikan Anda Pulangan Sehingga 100% Dalam Masa 10 Hari TANPA RISIKO…"

Ebook ini adalah PERCUMA untuk Anda

Anda juga boleh sms/call saya :

Narul Erwan Shah b Hasan
RGCX Gold Trader
[0195983551]
9.00 pagi - 11 malam

Always Unlucky said...

Thank you Dear to visit my blog
●(l)(l)●)╓─╖╓──╖╓─╖╓────╖╓────╖(●(l)(l)●)
(●(l)(l)●)║░║║░╓╜║░║║░╓──╜║░╓──╜(●(l)(l)●)
(●(l)(l)●)║░╙╜╓╜░║░║║░╙──╖║░╙──╖(●(l)(l)●)
(●(l)(l)●)║░╓╖╙╖░║░║╙──╖░║╙──╖░║(●(l)(l)●)
(●(l)(l)●)║░║║░╙╖║░║╓──╜░║╓──╜░║(●(l)(l)●)
(●(l)(l)●)╙─╜╙──╜╙─╜╙────╜╙────╜(●(l)(l)●)
From Another Annual Day

Cik Atenn Azlan said...

serius sangat kelakar. cam tak bole blaa jer . haha. ape2 hal, saya dah follow awak . hehe :P

Faa Izmir cj said...

slm , hai2 . datang melawat :)

Clicksomemore said...

Hello, it's really a fastidious for me to visit this site, it consists of valuable Information. i got something good to share..come visit me sometimes :D

SCI Pusat said...

Nice Blog...

aswadz said...

xpe2. taip pjg2 pun still kuar benda yg lebih kurang sama.

Bung Destur said...

hmmm gak mudeng dah

:D