- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

7 Tips untuk bangun sahur dengan jayanya

ketawa bersama,menangis bersama,
ku bersumapah harap mati pom bersama.


sori xkait sket..haha..jom tgk tips ni :D



haiii..kembali dengan tips yg seterusnya..sebelom ni ak buat dh tips nk tahan lapor di bulan ramadhan kan? ok..kali ni mesti r berkaitan dgn bulan ramadhan jgk..bile berpuasa ni,mesti r nk kene bersahur op? Thierry Henry  sahur x? tu teka-teki tuk minggu ni..So,kepada yg susoh nk bangun sahur tu, blh r bace tips ni k..

1) Setkan jam dengan bunyi yg semaksimum yg mungkin, 1 jam blom tentu ckup, try pasang smua jam yg ade dlm rumoh tu.


2) Tido kat dapur.Kalau blh,tido tepi dapur gas, senang sket nk bangun kot? pui


3) Suruh sesiapa kejutkan,kalau xde sesape,blh la suruh jiran terdekat untuk kejutkan. Tp pastikan yg jiran anda tu betol2 dah bgn tido dan ceria :)


4) Tido sambil berdiri.Dengan cara ini,mungkin anda tidak sangat lena untuk tido.pui jgk kan? 


5) Tido sambil pegang periuk.Dengan itu,mungkin membuatkan anda lebih mengingati kepada sahur.


6) Pm kwn ym.Suruh mereka buzz anda ketika sahur.Mcm xlogik op?haha


7) Xyoh tido.stay je smpi sahur mcm ak.hahaha



12 luahan jiran:

haha tido kat dapo tu yg tak thn tu.
nice entry.tenkiu singgah belog cendol :)
cendol follow here

 

catalin0745932170.cbox.ws
czgf.blogspot.com

thanks for passing by to my page, great blog you have here

 

Hahaha .. tip yg bagos .. paling bgos tidur sambil pgg periuk .. bhaha .. apela :DD

 

singgah blog awak plak...btw, nice entry.. :)

 

Thanx for the tips...
Follow ur blog,,,
HIt me back yup.
http://budakloklak.blogspot.fr/

 

blog nya bagus
trimakasih udah berkunjung ke blog aku ya

Tukeran link yuk ??
silahkan berkomentar di Buku Tamu saya
Saya berharap
makasih
http://anak-teknik-unand.blogspot.com

 

thanks for visit my blog

 

Thanks sudi jenguk blog iqa. Iqa datang follow sini heehhehehe. Susah bangun sahur ye? Hehe.

 

saya follow blog awak.. terim ksih singah blog saya..

 

huhu . tips terbaekk tuh !

done follow belog simple ni . simple pun tetap comel :)

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D