- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Macam mana nk cari bazar ramadhan kat brazil?

tak kelakar pom tjuk tu kan?




Yo.Ak bkn nape,saje boring2,so ak post r blog ni.Bkn assgnment dari lecturer ak pom.Saje suke2 menghiburkan hati dikala boring pada pkul 15.52.Oklah.Saya nk post ni.bye.

Mcm mne nk cari bazar ramadhan kat brazil tuh?

1) Xyah susah2.Pg cari gerai,payung sndiri,pastu ltak mknn sndiri atas meja tuh.Maka jadilah salah satu gerai bazar ramadhan.Xjd punchline ak kn?

2) Xyah pedulikan ape2 yg berlaku,tros pg ke airport pastu beli tiket balik Malaysia.Sesampainya di Malaysia,bazar ramadhan akan mencari anda.

3) Cara lain,search je dlm google.Dimanakah terletaknya bazar ramadhan dekat negara brazil?

4) Xppom,tanya je ronaldinho,bazar ramadhan terdekat buat mase ni kat mne?Pastikan anda menggunakan bhsa ibunda brazil dgn betul.

5) Selain itu,kalu xjumpe2 jgk bazar tu,take ur time lu,bertenang seketika.Kalu blh,tido lu skjap.Ble bgun lps tu,sambung r pencarian tu.Tak membantu pom kan point ni?haha

6) Tanye ramli xppom kamal.Mesti xknl kan?hahaha

7) Cara terakhir,buka blog ak ni,pastu tgk r camne caranye.haha :P


restless forest



P/S: I still hope that one day you will see me from across a crowded room and instantly fall in love with me again

0 luahan jiran:

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D