- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Tips untuk tido dan bangun tido dgn skemanya.

2 3 kucing berlari,
jmput msuk..


tak kenakn pntun ak? hahaha..






Hai smua.Tgh tido ke? mestilah tak kan sbb baru pkul 9.50 pm?eh..ade je org tido kul 9.50..yeke?
xkisoh r..xkkan psal ni pom nk baloh kot?haha..Ada tu ade..org skema jela tido seawal gitu..Mcm mne org skema ni tido sbnarnya?

Org skema dan penidurannya

1) Sebelom tido,pki baju tido smbil bersampin.hahaha.x r.Org skema mesti r tido pkai baju dan berseluar panjang.Biasanye,mesti pki sluar trek yg ade 3 jalur tepi tu.hahaha.Ak xtau gop sbnarnya,suke hati ak je teka2 eh.haha

2) Kalu yg ade roomate tu,dgn muka skemanya dan dia akan wish lu ke roomate dia,gudnite n sweet dream.Skema kan? haha

3) Sebelom tido,dia akan bace novel "Kambingmu tersesat di lebuhraya karak" sehingga smpi ke page 24.

4) Semasa tido,org skema akan sedaya upaya tuk tahan supaya tidak berdengkur agar roomatenye tidak diganggu dgn bunyi2 yg merisaukan distiap mlm.

5) Selepas bgun tido,segera amik berus gigi dan berus jamban lalu pergi ke tandas dan menggosok gigi dgn jayanya.Selagi gigi tidak putih,dia akan troskan penggosokannya itu.

6) Bila bgun dari tido,tros buka jendela dan cari jiran2 berdekatan dan syum.Jiran mereka itu mungkin akan rse itu org gila kadang2.

7) Selepas bgun dari tido, org skema akan tros mengemaskan katilnya sehingga bersih.Kalu dia ade mase lapang lebih,dia mungkin akan tolong kemas skali katil roomatenye itu.


hahaha..so skema x posting ak kali ni? haha..k r..cau lu.



6 luahan jiran:

nk kucin tu chumilll...

 

sy skema bile bunyi loceng trus tutup dan tido balik...pftt!

 

LOL. Sy rasa sy ada ciri2 di atas. :P

 

Saya suka blog awak.

Tapi pembacaan saya terbantut bila awak guna 'shortform'.


Just my 2 cents.


Salam kenal :)

 

kat ne nk cri novel 'kambingmu tersesat di lebuhraya karak'???

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D