- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Mcm mana nk tau yg dia btol2 sayangkan kau lagi?

She reads a book from across the street,
Waiting for someone that she'll never meet,
She'll never know how much she means to me,
I'd play the game but I'm the referee.



Pertama skali, ak wat posting ni mmg xdop kaitan dgn result spm ak ke, result cgpa ak ke ataupom ak menang cabutan bertuah ke nape2.Ak buat ni ats dasar rela hati.Kalu ak wat ats dasar rela rambut ataupom rela pankreas, lain r plop mksd ye.
Dan sperti yg sedia mklum, kandungan blog ak ni mmg r mengarut sket,bkn sket je padahal,byk jgk r.hahahaha

Keduanya, kpd silent reader or pembace yg xbaper nk silent, ataupom silent hill, ak nk ucap thx r sbb xjemu dan rajin tuk membace blog ni,cerita tntg luahan dari seorang yg bernama intanku kesepian.Eh,lain je nama ak org tu kan?hahahaha
Btolkan ape yg kau katekan ataupom mainan perasaan? mcm lirik lagu BPR kan? hahahahah..

Ok..kpd yg sedang membace posting ni,ak nk tnye ssuatu.Mu tau ke x yg mu skrang ni sdang disayangi atau tidak? hmmmm..mmg tak la kan?hahaha. Tu kate, kita je igt kita ni tidak disayangi,padahal diluar sana ade je org yg senyap2 syg kat kita.Mungkin kambing ak syg kat mu,mu mane tau kn?




So, ni antara cara2 mcm nk tau ade org sayang ke mu ke x:

1) Hari ni atau semalam,ade x org msg mu? tnye mu mkn ke xag, tnye mu basuh lori ke xag? dop kisoh r soklan nape2 pom tp yg pntg dia bertanya.Ade x? Kalu ade taip ON ADE hntar ke no ak.

2) Dalam fb mu hari ni ade x notification? xkisoh r kalu noti farmville request ke,ditag gmbor skalipom.Tu mnunkukkan dia igt kat mu.Tp kalu dia igt tu tandanye sayang ke? Syg r tuh..Blog ak,ikut pndi ak r nk tulis nape pom..hahhaha

3) Kat status fb mu,ade org like x hari ni? Mesti ade laa kan walopom mu sndiri yg like?hahhaha.Tu pom salah satu disayangi oleh teman2 anda.



4) Hari ni, mu ade x terbatuk ke time2 tgh mkn kambing ? tu maknenye ade org sedang sebut nama mu.Tp kalu hari ni mu ade terjatuh tangga, tu maknenya ade org rindu sgt2 kat mu.

5) Pastu hari ni, mase mu tgh tgk dlam cermin, mu ade syum2 kambing seorang diri x? kalu ade, tu tandanye mu gila r.hahaha


6) Mnde lagi cara lain? hooo..ak tnya kpd smua pembace skrang eh sbb ak pom xtau doh.hahahaha.Kebiasaanye kn ak wat smpi 7 kn? tp kali ni ak nk wat smpi 6 je,ikut suke ak r..hahaha


Tp,jgn bimbang der.Ak jugak sygkan kamu smua mcm ak sayangkan cerita2 yg ak penat2 download.Tp Kalu mu resah dan gelisah,jgn cari ak,cari je org lain,org yg leh dgr luahan hati mu..hahahaha..sbb ak mmg xpndi nk dgr luahan org.haha..


dah lama ak cari gadis spertimu..



P/S: Berkawan biarlah 1560,berkasih biarlah 7 org dan beristeri biarlah 1.hahah

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D