- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Sejauh manekah anda tidak sukakan mnde ini?

Hey yo.Kalu sape yg bace entri lepas tu,mmg laa ianya tidak kelakar malahan hampir 70% ianya serius.Anda suke serius x?Kalu xske seyes meh bace yg ni sbb yg ni ak xmo seyes2 sgt sbb kalu terlampau seyes blh terkene penyakit batuk ditepi tangga.Meh tgk sini perkara2 yg anda tidak suke..



1) Mencari parking kereta dimydin mall ataupom giant bagi org2 di Kuala Terengganu sahaja.Sbbnya kalu hari mggu sini,peluang nk cari parking tu blh diibaratkan sama susah mcm mnjwb soklan +math.

Betapa kreatifnya pemandu kete tu.

2) Mandi dipagi2 hari yg mengandungi udara kesejukkan sbyk 77% serta suhu air yg mencecah -1257 darjah celcius mmg merisaukan stiap badan smua org.Kebiasaanya mmg kn bertapa dlm bilik air dulu r tuk mencari smgt tuk mandi.

Kalu blh nk nangis time mndi hoo..hahaha

3) Study last2 minit sebelom exam.Perkara ni mmg sinonim dgn pelajar2 je r xkkan sinonim dgn tukang kebun plop.hahaha.Sbb mnde,time nk stdy last2 minit ni r smua nk pk,last tido je r sng sket xyoh pk.haha

4) Tunggu makanan yg diorder yg begitu lambat sehinggakan anda mahu terpengsan dgn sndirinya.Yg ni ak mmg xske jgk.Bkn mnde,order french fries,tgk2 esk baru smpi.hahaha.Ni disebbkan pengaturan masakan mkanan yg tidak teratur.Btol x chef two?

5) Gangguan iklan dlm tv.Bknnya ak xske iklan tp kalu tgh2 syok tgk scofield nk larikan diri dari penjara pastu tiba2 kluor iklan ubat gigi,dop ke hncur musnah kesaspenan itu?lol..

6) Bler kita taip msg panjang2 smpi 30 pages,pastu si dia reply "k" je.Aduh,mmg xabis r mase ye kalu gitu.Baik dia tulis kambing je senang.hahaha.

haaa..dia reply titik je sutir?

7) Mase download smpi 99% pastu internet putus dan kene download start dari 0 smula.Wow,sy sgt suke!.hmmmm.

Dh kalu kes yg lebih dari 100% ni camne plop? lol



Idea ni ak dpt time ak jalan2 kat tepi pantai batu burok sambil tgk air laut.Pastu ak tiba2 terpikir,kadang2 org perasan x yg dia xske buat mnde ni?haha..k r..cau.



4 luahan jiran:

This entry funny but the facts is relevan...I like it .Hahahahaha


Dana Belia 1Malaysia bernilai RM20 juta

 

aku pun suka..heheheheheh..

 

hehe btol2.. admit it..! huhu~

 

hehe btol2.. admit it..! huhu~

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D