- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Sebab kenapa kawan anda boleh jd kekasih anda.

Bila tiba ak cakp psal entri2 kasih camni,mesti mu rse jiwang op?hati berbunga?tersenyum seorang diri?guling bersama jiran?hahah.Xkisah r jnji mu bhgia.
Meh ak tnye soklan yg mu tertinggal mase jwb exm dulu.Mu ade kwn x?Kalu ade,tekan Read more..


weh,nmpk xpulau tu? pulau pinang op?lol

Kenapa kwn itu blh jadi kekasih?

1) Sbb kwn anda itu masih manusia,kalu kwn anda tu mesin basuh ataupom troli kat mydin mmg xleh r nk jadi kekasih.Dalam dunia ni,manusia mmg telah diformatkan tuk bersama manusia,tp jgn r sesama jenis plop.hahaha

2) Sbb kwn anda telah memahami anda dgn begitu cmerlang shinggakan tau bler anda mahu tekan butang enter.Persahabatan yg telah lama terjalin akan mmbuatkan mereka lebih memahami anda dan jiran2 anda.

3) Sbb anda akan berasa lebih selesa dan bahagia bler bersama kwn anda. Anda tidak akan berasa malu2,segan2,kekok2,kokok2 ataupom perkataan yg sewaktu dgnnya bler berckp or duduk bersamanya.

4) Sbb kwn anda itu masih single jgk.hahaha.Kadang2,kwn tu mungkin ialah jodoh anda cuma anda je xtau sbb ia hanya ditulis dlm buku suratan takdir.Tp kalu kwn anda tu da ade tunang ke or da kawen ke,barulah xleh dgn anda.

5) Hmmm.Dh sbb ape plop kwn anda xleh jd kekasih anda?skil ak tnye plop op?nmpk xpermainan ak?ni r sbb ak xdop point dh.hahaha

nobody nobody but you.


Kita sering leka dengan kehidupan yang sementara,
menanti hari esok yang belum pasti,
mencari si bidadari di setiap penjuru hidup,
tp lupa akan kehidupan selepas ini
.


K r..puisi tu ak reka smpena hari ak rse boring sketika.kalu ade sape2 boring lg ke,tlong r klik nuffnang k? hehe :D..bye



13 luahan jiran:

cinta itu buta..sure dgn mesin jahit pun bulih kapel punya...

 

tapi..klu kwn kapel ngan kwn then break up, leh jadi kawan balik x?
dalam kapel "b, baby"
dah break up "kau, aku"
hohoho~

 

kalau adik angkat abg angkat, lame2 terangkat pulak..haha

 

tp kalo sesame kwn biasa 2-2 ego xnk ckp suke...

 

Aku nampak permainan mu dalam beberapa baris ayat tu ming. Hahaha.

 

1,2,3 dah betul . mcm mana ada 1,2,3 tapi 4 tade ? means kwn tu dah berpunya! adakah masih berpeluang ? hmmm

 

seronok jgak lau mmbe sndiri kan..hehe

 

kawan boleh jd lawan..
haha..

 

em..tapi mcm bosan jer..huhuhu

 

update mende len plak ming.boring ah.

 

ak bercinter ngn mesin tgkap gambo. DSLR. heehuu

 

huk3.. gua tekan read more T__T


kwn tak best jadi kekasih :D

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D