- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Tarikh kemasukan IPTA 2011/2012 !!! 4 bulan cuti!!!

Sbnarnya mnde ni lama dh org tau tp cuma org kurang yakin je btol ke x...Pagi tadi, topik ni kuar kat muka depan berita harian.Klik sini kalu nk tgk muka depan berita harian td. Hmmm..Sape yg nk lebih jelas lg, tgk jadual ni plop..huhu

Nk tgk full klik sini.

So, kalu kita tgk sini kita abis belajor bulan 5 ..pastu cuti smpi bulan 9...lama kot..4 bulan cuti..mmg kuasa boring akan bertambah r..Mase tu, kalu wat cter bersiri nurkasih 3 pom sempat ak rase..
Tapi ape yg ak usha2 kat sesawang2 internet ni, ade org kate, mnde ni akan bwk kesan negatif kepada pelajar2 sbb tkut mereka terlibat dgn part time keje dgn along ke, join prison break dgn scofield ke, tu kita xtau..

Tapi yang ak rse, selain daripada boring kuasa 2 akan berlaku, mnde2 ni bgus jgk sbb mase cuti panjang ni blh jgk nk cari keje ke,wat xtvt berfaedah ke( skema thap unta main skateboard ayat ak..hahahaha)

Contoh pekebun yg prihatin dgn kambing biri2.
Tp kalu mcm ak ni, bln januari tahun 2011 ni ak start praktical kat ganu ni..dh laaaa smua mmber2 balik U dh..boring feat bosan tu mmg xyah ckp r..dhlaaa praktikal 4 bulan sini ,smpi bulan 5 ni baru abis...Hadooii..Pastu tgk2 cuti extend sampi bulan 9 plop..hahahahaha...Ksimpulannya, ak berada di tempat kelahiran ak hampir selama setahun..tahniah buat ak..So,mmg ak nk ajok unta r main snooker pasni..(nmpk x ak luahkan perasaan keborinan disitu?haha)

Jgn terkeliru..Tu kucing bukan unta..
So, rumusan yg ak nk buat sini, marilah kita bersama2 dgn ketua kampung kita dan kampung seberang berbincang apekah xtvti yg pling berfaedah dan tidak memboringkan yg boleh dilakukan diabad ini. Sekian.

Superheroes pom tension nk wat nape cuti ni...


8 luahan jiran:

jom join aku kerja kat area bangi.4 bulan kot cuti.haha

 

nub. baik menetap je kt upm tu. gile lame 4bulan aaaaaaaa @_@ bosan

 

aha..tersangat la bosan cuti 4 bulan..x pasal2 weight gain nnt..waa..

 

kene cari kojo nmpaknyo..

 

ahaha...brckp dngn ceo..?? wa...kne jdik brny dlu..kalo x..tergetar getar nk ckp ngn ceo..aha..=)

 

Hoho..makin lama la nak habes..kawin lambat la macamni..

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D