- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Malaysia juara piala AFF SUZUKI 2010 !!!

Sebelom ni ak post dh psal kemenangan Malaysia pada 1st leg.Tp mase tu,isu laser diperkatakan.Kalu nk tgk entri tu klik sini. So kali ni, Malaysia hanya tewas 2-1 kpada indonesia di Stadium Indonesia, jd agregetnya  Malaysia mendahului dgn 4 - 2. Oleh itu, Malaysia tetap menjadi juara Piala AFF SUZUKI 2010. Tahniah buat Malaysia.hahah.

Ramalan oleh unta laut yang sesat di Asia.
Pertemuan 2nd leg kali ni, mmg agak sengit kerana Indonesia memerlukan 4 gol tuk menang. Tp jgn bmbg, apabila ramalan unta laut kali pertama diperkenalkn di Malaysia.hahaha. Sperti dlm gmbr diatas tu, unta tu dgn senang hatinye pergi ke arah logo Malaysia,jadi Malaysia akan menjuarainya..hahaha.
Tuk ramalan binatang lain, mgkin sukan2 lain akan mnggunakannya tuk mase akan datang ..jgn bmbg,.

Binatang lain tolong jgn masuk campur..
Hotoh..tgh ats tu..Harimau vs garuda..harimau lagi hensem..hahahaha..Kepada garuda,tolong jgn import binatang lain sperti gajah tundra mahupom zirahah amazon dikhuatiri bmbg akan dibaham harimau juga..hahaha

Tolong la ak weh..
Ni satu lg ak nk bgtaw..Ak perhatikan lama dh mamat ni..Suke sgt kat offside..xtau nape..Kalu camtu,buat balik je r offside, simpan dlm peti sejuk..hahahaha

Malaysia menang..yeah

Sbnarnya , ni je perkara sbnar yg ak nk bgtaw..Malaysia menang dgn bergaya mlm ni. Permainan Malaysia dh tidak mcm dulu. Permainan Malaysia skrang lbih berkembang dgn pendedahan yg dilakukan oleh Rajagopal kpd pemain2 barunya di Piala2 seperti ini.Lps ni, try r masuk Piala Asia plop tgk..hehe..

Piala ni akan dibawa balik ke Malaysia..hahaha

Dan akhirnya, piala ni menjadi milik Malaysia. Ia bukannya satu mimpi lagi..Tp  bukan stakat dpt piala ni je,pemain2 dan staffnya juga dpt kereta swift sbijik sorang op? btol ke?hahahah


Jadilah mcm kami..haha
Be the next..Malaysia akan masuk world cup plop pasni..bukan satu mimpi lagi..hahaha


8 luahan jiran:

yay! tahniah Malaysia! ^_^

 

Dalam entry terbaru dlm blog saya, saya catatkan: Tahniah Indonesia!! Mengapa tahniah kpd Indonesia, kerana pembantu rumah saya Mak Indon? Lawati blog saya!!

 

masuk world cup eh.. tuh yg ak ckp kd bapak ak tadi..

terbaek harimau malaya.. aummm

 

tahniyah mas.
terbaik, pemain muda baru best..

rio ferd yg cool

 

woit, kete swift sorang sebijik.biar betul.

 

tahniah wat team harimau malaya..

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D