- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Cara-cara lelaki menjiwangkan diri..

Lelaki jiwang tidak semestinya skema (Louis Koo)
Entri kali ni ak nk cerita pasal bagaimana lelaki berjiwang dgn pasanganye.Dalam dunia ni termasuk r makhluk planet utarid, mcm2 cara yg dilakukan oleh lelaki2 ini smua untuk menghasilkan kejiwanan mereka.Tapi,cara2 jiwang mereka mmg berlainan sama sekali, ikut ats jenis genetik mereka r..Kalu yg berketrurunan hang tuah tu lain ar cara dia, kalu yg berkuturunan hang jebat lain r plop.Aku xmo ckp byk plop, kalu sape yg nk tau lebih lanjut psal makne perkataan jiwang tu, try r buka oxford dictionary,pastu buka plop google translate dan translate ayat tu kpd bhasa sepanyol.Insyallah r tau maknenye nnti.

Ni adalah 7cara yg telah diakui oleh aku sendiri dan tolong jgn tiru sbb ianya berbahaya..hahaha

1) Bagi bunga ke pasangannye dengan style malu2 unta.
Bunga ni i petik kat belakang umh lecturer i..aci x?


Cara ni mmg malu sket sbb ia melibatkn maruah diri sndiri dan pasanganye. Rmai org igt cara ni agak LoLsket sbb ia mmg sgt jiwang..hahaha..Tp,kalu nk bagi bunga tu,tolong r jgn bg sekali dgn pasu bunga sbb tkut kene reject plop kekg.hahahah


2) Bersukan luarbiasa dengan pasangannye.
Weh..ak otw lemas dh ey jaga kuda ni..Dh cium r smpi subuh..lol
Secara jujur dan berhemahnya, ak xpernah cuba ag cara ni. Ak hanye rase sukan2 luarbiasa seperti ini mampu membuatkn pasangan anda tidak akan tido mlm kerana trauma dgn keadaan seperti ni.Dan diharap juga,jgn cuba gantikan kuda ini dengan kambing ataupom unta,dikhuatiri takut lemas.


3) Berjalan-jalan bersama pasanganye ke tempat misteri.
Xtau nk g mane tp xkisoh r asalkan bahagia.hahaha
Yesss...Cara ni yg ak paling suke dan suke lagi.Pelik dop?Misteri dop?hhahaha..sbnarnya ia mmg sgt2 jiwang sbb kalu kat2 tempat misteri dan sunyi seperti ini mmg suasana jiwang nye lain sket.Tp diingatkan,tolong jgn tgglkan pasangan anda dibelakang jika dikejar oleh ape2.hahahah


4) Bermain video games bersama pasangannye.
Nk wat kuasa tekan nape eh? xaci guh..hahaha
Haaa..yg ni mmg lol jugk sket.Main video games ni mmg sinonim dgn bdak laki je r.Tp ade jgk bdak pompuan yg suke main game.Ce tgk dlm iklan Streamyx Unified,adekan awek lawo hoo yg main game online op?hahaha..Tp kalu nk main game tu, jgn r main game2 fighting sbb tkut pasangan anda berasa hati sbb kene pkul smpi mati.hahahaha


5) Bermain gitar.

Kod lagu akulah kekasihmu mnde ah? xigt starang doh..haha
Hoho..Ak suke main gitar ni tp ak kalu depan org pompuan gitar ak mmg tiba2 r bertukar mnjd kompang sbb ak jd kaku ar plop nk tekan kod2 ye.hahahaha..Tu adalah sbb nervous..hhaha..Tu psal,main sorang2 je dpt mnjwangkn diri sndiri..


6) Amik gambar pasangannya atau bersama-sama.
Kesejukkan raket tu seperti terasa smakin dekat.
Cara ni pom best jgk.Tp jgn r tiru mcm dlm gmbo ni plop.Kang xpsal2 lekat raket tenis atas muka kekg. Kalu nk amik gmbo tu,plih r kwsan2 yg ade pemandangan yg cantik sket,baru r gmbo tu jd menarik dan ade kenangan.hahaha


7) Bercerita atau berbual-bual atau duduk saje bersama pasangannye.

Hmm..subuh kekg kita balik r..
Hahahahaha..cara ni ak kedua paling suke..hahahha..sbb mnde? sbb ianya kelakor..atau nama lain,cara ni dipanggil Lepak2 saje..Jiwang x?xjiwang? jiwang r..Tp kn r plih tmpt2 yg menarik.Mcm dlm gmbor ni,bijok doh tmpt ye,siap leh tgk matahari terbenam ag..hahaha..Pastu ,kalu nk jiwang ag,tunggu r sampi subuh esk plop,tgh matarhari terbit..tp wajib ngantuk r mase tuh..hahaha


P/S: hahaha..rase2nya op ade ke dop org pompuan yg suke dgn cara2 ats ni? Kalu ade tu, mmg i like r.hahahah

19 luahan jiran:

No 4, awek Unifi tu aku cop doh!

 

doh bile ey nok ajo main gitar pah ceroh op

 

myra:haha..bgos :) nnti leh r try cari laki gitu..haha

 

mia:
hahahaha..ni tuk org puan je mia..lol mu..

 

apih:
hahaha...awek tu main game je keje ye..xdop mase lyan mu kekg.haha

 

azwa:
hahahaha..org dop main gitar doh leni..main kompang plop..hahaha

 

yana:
yg no.6 tu amik gmbor sndiri pom xpe..hahhaha

 

suke skit2..hiiii..

xbape pahamla ayat2 kat entry..hehehe..ade plop..sume op op..hehe..ke aku yg skema sgt ni..

 

manis:
hahha..bese r..tu slang ganu..hahaha

 

melalui 6th sense gua, gua rasa suma cara-cara ni lu penah buat kan?? kan??ehe...cara yg mana yg pling spoil skali? kihkih

 

cara mane yang ko dah buat aku ikot.

 

siti:
hahaha..thx :)

pintu:
hahaha...cara ak main gitar tu..ak silap main lagu metal..hahaha

syaza:
cara ke-8..cara tu ak xltak sini sbb bhya..hahaha

 

wow~ nice!!~ hehe...
suka cara ke-3 dan ke-7~
blogwalking here...
keyboard pecah jgn lupa ganti baru erk~
nak bace entry seterusnya!!~

 

Entri yang menarik tetapi gambar pulak tak relevan kekekekeke

Bila saya blogjogging $$$$$$.....

 

super like post awok ni. haha

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D