- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Heroes of the movies.

Yo..sape nk jd hero angkat lutut?sabo2..Ak tau smua org nk jd hero,termasuk r roomate mu op?.Kali ni ak nk cter sket psal hero2 dlm movies yg sering kita tgk dlm tv.Tuk pengetahuan smua, hero2 ni smuanya org btol, ia bukan r hero mcm goku,vegeta ataupom pokemon.Meh ak knlkan sket 7 hero2 yg ak minat ni.

Shun Oguri aka Takiya Genji (Crows Zero)
Shun ni bkn r pemain bola sepak ataupom sepak takraw, dia adalah pelakon jepun yg begitu famous dlm cter crows zero. Dlm cter ni, dia jd hero yg berwatakan suke bergaduh dgn org lain.Dia jugok berlakon dlm cter2 lain sperti gokusen tp dia dop berlakon dlm cter nurkasih.


Vin Diesel (Fast and the furious)
Vin plop slh satu hero jgk dlm cter hollywood. Ak knl dia pom mase dia berlakon cter fast and the furious r tp dia xpenah pom miskol ak. Cara dia berlakon mmg unik jgk r dismping badan dia yg taf feat botak. Mmg smart dan bergaya.


Donnie Yen (Ipman)
Donnie ni plop pelakon cina.Dia mmg hebat berkungfu tp ak xtau r dia pndi memasak ke x. Smua cter2 aksi dia blh dikatakan best gler sbb cara dia berlawan mmg nmpk real.Antara cter2 best dia, Dragon Tiger Gate,Ipman,Sha Pa Long,dan byk lg. Mungkin dia bakal menggantikan bruce lee op?


Dwayne Johnson aka The Rock
Ak mmg biasa pggil dia The Rock je sbb dia dh sinonim dlm sukan gusti,tp xtau r dia bese pggil ak nape..hahaha..Dia blh berlakon mcm2 watak, seyes blh,lawak pom blh. So, ksimpulannya,dia ni mmg pelakon yg versatile r.Btol dop ak eja versatile hoo?hahaha


Jensen Ackles aka Dean Winchester (Supernatural)
Ni mmg pelakon yg ak pling minat slain dari Wentworth Miller. Jensen mmg sinonim dh dgn supernatural.Yg ak pling suke tntg dia, cara dia wat lawok mmg selamba je. Kalu mu hayati cter supernatural tu mgkin mu pham r lawak dia tu.hahaha. Satu ag,dia mmg smart pom,smpi demon pom nk ke dia.


Leonardo Dicaprio
Ak tau Leonardo ni berlakon 2 cter je.Titanic dan Inception. Cter titanic mmg jd epic dh,tp cter inception mmg mnjd cter kegemaran ak slain dari cter kegemaran ak yg lain. Cter ye mmg unik, try r tgk kalu xcaye.


Wentworth Miller aka Michael Scofield (Prison Break)
Jeng2..Ni r plakon yg ak pling minat. Scofield.Sbut scofield je mmg teringat kat penjara. Cara dia slesaikan masalah mmg bijok sbb dia dulu 10A spm. Satu ag dia botak, so sng sket dia nk fkir jln kuar dari penjara. Kpd yg nk knl scofield dgn lbih dekat,tgk r prison break.Yg terbaru,dia berlakon resident evil after life.


P/S: Kpd hero2 lain sperti picollo,will smith dan naruto,jgn r berkecil hati.Bile2 ak update r lg.bereh.cau.

12 luahan jiran:

Mu x letak Farid Kamil ke? Dia kan hero Lagenda Budak Setan. Mesti dia nangis tepi tangga rumah dia kalau dia baca ni.

 

Salam
semua hero luar negara dalam negara tak minat ker???

Yang penting semua hero handsome
i like..!!

 

Alamak...Bf Momoy pun ader kat sini
Oh donny Yen

 

aku minat hero industan...ko x masokkn pon..sob3...wahahha!!

 

kin suka hero yang ip man tuh.hehe ;)

 

aku suka jensen dgn wentworth.hebat!

 

My favourite is Jensen Ackles aka Dean Winchester hehe

 

wentworth miller tu bf aku dulu .pastu aku mitok break sbb ye masuk pjara .btw, patot mu wi cite inception ltk dlm pdrv, mmg dop ahu bnde

 

aku tak nak jd hero, tapi aku nak hero leh tak, ngehngehngeh

 

Gile taste kau same ngan taste aku!

 

huhu... minat jensen jugak...xoxo..

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D