- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

hai award dari apih..



tau x yg cinta dan suke tu xsama?pelik dop ak kaitkan nye dlm post ni?
hahaha..ak sbnarnya nk kabo yg ak suke kat dia tp takut dia kate ak dop seyes..
gitu r lumrah hidup ak..tp bkn tu yg ak nk kabo skrang ni..hahah..ak nk kabo yg ak dop malu nk amik award ni dari apih sbb dia kate nk bg ke smua follower2nya..jd ak pom termasuk la kan?gler ak gne kan kan?hahaha..

Apa nama blog kamu dan kenapa letak nama tu
nama blog ak aming story..dulu namanya aminx world..skrang da tukar..haha..kenapa ak ltak?sbb dlm tu ak cterkan smua kisah2 ak xkkan r psal dekan ak plop kot kan?walaupom kdg2 dop kait pom..haha

Jelaskan kenapa, bagaimana anda dapat idea nak letak URL blog anda
url ak nama aminxfreedownload..mesti pelik nape laen namanya kan?sbb dulu ak bajet nk wat blog tuk dptkan duit je..hahaha..gitu r cternya..mesti dop pnjg cter ak kn?haha..credit ke siti hajar sbb dia pengaruhi ak maen blog..haha..thx aja2 fight.

Bila blog anda mula beroperasi
hurm...mula beroperasi sejak ak mula berblogging..terpikir2 dop blernya tu?hurmm..tgk sndiri r tarikh first posting ak..

Siapa follower pertama anda
hurm..dop pasti r plop sape ikut ak time tu..hurmm..mu kot..

Ucapan kepada pemberi awards
thx kpd apih btw..sng2 bg r lg..hehe..smoga anda mndpt pasangan tak lama lg..pelik dop ucapan ak?kalu mu terbaca,silalah like..

Tag 9 orang yang anda rasa patut dapat awards ni
bajet tag 9 org..bia r..ak cuba tag..siti hajar,farhan,stakim,ainun,dzailin,fadhilah,konog,arif,ac..

p/s:hooo..stakat ni je ak post kali ni..byeeeee..

3 luahan jiran:

bilakah tikanya anda menjejaki smle ke utm?

 

mgikut kajian anok bulan,mlm ahad ni ak tolok..mu leh assume mne2 ahad dlm thun ni..hahah

 

owh...tp dh mu kate mlm ahad ni.so aku assume ahad ni r.

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D