- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

impian ak bersama The Kucing Band sblom abis cuti..




hai semua..ting tang ting tung alexander..hahaha..betemu lg dlm slot terbaru anda,dimana kambingmu?kali ni ak nk cterkan sket impian ak dikala hujan telah pom membasahi rumahku..

pertama,bukan terkahir ialah ak nk band ak ade zoom effect guitar..baru best dan unik sket muzik2 lagu kami disamping dpt menyerikan lagi industri muzik undertaker..
zoom ni lbih kurang rm3++ lbih r rsenya..hurm..mcm mne tu? menarik minat anda tak?huh tak?xpe..cuba sem depan..

kedua,studio recording..mnde ni mmg ak sgt2 nk pom buat sblom abis cuti sem ni..ak rse2 lps ni band ni ade 2 lagu sndiri dan mungkin akan record satu lagu cover fauziah latiff "dia" ..smuanya 3 lagu r xkkan 25 plop..tu je..harap2 leh r record 3 lagu ni tuk dijadikan "batu lonjatan" tuk mnerskan perjuangan band ni..haha.
hurm ckup r stakat tu ak luahkan perasaan ak..nk dgr lbih ag,kol ak xppom kol lecturer ak..

P/S:terima kasih kpd yg menyokong The Kucing Band,hrp2 anda blh jaga kucing2 anda baek2..haha

8 luahan jiran:

wohhooo.....
aku ske kuceng.....

 

kalu camtu,jom pakat sokong The Kucing Band dlm facebook :)

 

SAJE JE.AKU MERINDUIMU..HAHA

 

wuuu..bolok molek mu..hahah

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D