- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

i love u boring..hhahaha





hang tuah dan hang jebat sptutnya jd kwn baek smpi mati tp apakan daya skrip dop mcm tuh..hhahaha..bgtu juga dgn kami,walaupom stgh dari kami da couple,tp kami masih baek..kwn tetap kwn...awek ttp awek..awek ttp kwn dan kwn tidak tetap awek..hahaha

yg ak nk cternya,td,ni gmbor td,slps g bbq umah fint kami g lepak kat A&W kat batu burok.xkkan r A&W cawangan dungun plop kot..haha..mase nk order ni,awok2 ni maenkan perasaan sorang cashier ni,bkn maenkan perasaan cinta ke mnde,tp kami gne loghat kelantan ckp ngan cashier ni..mujur r dia lyan gop..haha..bgos2...

hurmm..tuk pgetahuan smua,sape yg ternmpk mmber ak yg balut kakinya dlm gmbar tuh,tuhlaa konog..dia kapel dh,jgn nk adjust r..haha..kaki ye kene operate sbb uratnya putus ketika maen silat..baek dop ak cter psal mu konog?hahaha..dan btw skali lagi,yg laen2 tu ialah mohd farhan,wan ridhwan apek,hazwan nady dan stakim koko..mereka smua hot dan sesetengah dari mereka ade yg da berpunya..hahah

pahtu g pulau kambing plop abiskan sisa2 mase dimlm hari sblom subuh melabuhkan tirai..tu je r tuk ari ni..kalu ak ade krdit ak update r ag..hahah..bai bai..love n miss u :))

P/S:Untuk renungan bersama,kenapa stiap kali ak boring,xdop org kol ak?kalu operator celcom kol ok doh..hhahaha

27 luahan jiran:

gile mu sbut gok name ye ming....hahahaha...

 

hahah..tu r kelebihan celcom..

 

gmbr yg ke 3 ngn angkat dua2 tgn tu sape?

 

wl - hahaha..dop tau gop sape..bkpe?

 

adekah itu aming yg same dlm gmbr profile fesbuk?

 

hahaha..dop sama r gmbor tu..wuuuu

 

gile aming lenim..ade wt pempedahan pluusstik ke~ guane koho comei..haha ape rhsia nye? share kat google..tapiii gmbor hop ke 3 tu je ar comei..

 

huahuahuah..mu jgn puji gitu..kalu comei bkpe xdop awek ag lekat leni...hahaha

 

sbb aming jual mual kot op? ke guane..hahaha..

 

hahaha..jual mual tros..mu tau dop skrang ni tgh ade offer?kdg xdop org beli pom..hahaha

 

haa? yer dop ade offer xdop org nk bli? annjaib ngat o0..offer tekpom 10.99% je..mne ade org nk bli~~ mahal2~

 

hahah..dh nk offer bape beno?

 

offer gop 100%..berlari awek gi mtk aming..hahahaha..awek dpn,blkang, tepi umh berlari kejo nk dpt offer 100%

 

haha..gler mangat kalu ade awek gitu..haha..btw,kalu mu ade calon2 ke offer r ke ak..pki spek btw :D..hahaha

 

haha..gi ar bermesra2 ngn julia ana tu, sme umr ngn anda :D tapi nk hop pki spek gop keee~~?

 

hahaha..ak dop kisoh sama umur ngan ak,yg pntg pki spek..haha..teguh dop pendirian ak?hahahaa

 

doh berat ngat gitu o0..bkpe yg nk cari sgt pkai spek..haha itu annjaib~

 

haha..mmg anjaib r..ak pom pelik gop..jgn kabo kekg ramai2 r pki spek..hahaha

 

hahaha..doh guane yg nk cari hop rabun tu..cari hop mate sehat sket :D

 

hahaha..bijok point mu..xpe,ak mmg suke pimpin pom org rabun..haha

 

hahaha..parop la main cari genetik rabun gini..bijok jgk alsan nk cri org rabun :D

 

dh kalu hok pki spek kawen ngan hok pki spek lagi sian ke anok ye..drpd tu,baek r ak sorang je laen sket..baru stabil :))

 

eh dop gop..hahahahahah..sehat molek ade je~ gi pimpin tgn yazid ngn zul tu aka awok2 rabun :D

 

doh lps ni ak cari hok dop pki spek r plop..hahah

 

aming mengate kpd beta..ni dop leh jadi nimm~ hahaha

 

haha..dh bereh r..nk g cari hok dop pki spek plop ni..hehe

 

cari hop mate sehat sikit :D

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D